header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Muammar al GaddafiT.v.: Muammar al-Gaddafi. Foto: Wikimedia Commons.

Olav Sæther har lest boka til Muammar al-Gaddafi , Den grønne boka, og gjort seg noen tanker om ekte og falskt demokrati:

"Jeg har lest litt i Den grønne boka som er skrevet av Muammar al-Gaddafi. Dette er ikke en ordrett oversettelse men jeg prøver å få frem noen poeng.

Alle politiske systemer i dag er et produkt av maktkamp mellom forskjellige grupper. Skillelinjene kan gå mellom klasser, stammer, sekter, religioner, etnisitet, politiske meninger osv. Maktkampen kan være voldelig eller fredelig. Problemet er at vinneren ofte bare er der for sin egen gruppe og da blir det ikke ekte demokrati. Ledelsen i et parti er valgt innen partiet. I verste fall kan det bli en veldig snever gruppe som regjerer et helt land. Et falskt demokrati. Et parlament skal egentlig representere folket, men sånn er det ikke alltid. Et parlament kan isteden være en barriere mellom folket og de som utøver makten. Ekte demokrati er når folket kan bestemme direkte i viktige saker. Parlamentsvalg er basert på propaganda for å vinne stemmer. Og den som ikke har penger eller energi til å gjøre en god valgkamp har ingen vinnersjanse.

Egen bemerkning: Fedrelandspartiet ble utestengt fra partilederdebattene i NRK. Etter internasjonale regler har alle partier som stiller opp til et valg rett til å presentere seg på minst én riksdekkende TV kanal. Dette var maktmisbruk. Ellers hender det at nordmenn slår seg på brystet og reiser som valgobservatører til andre land for å se til at det går skikkelig for seg. Men i Norge er det ikke så nøye.

Negrer
Tidligere i historien har ikke svarte mennesker hatt noen dominerende rolle i verden slik som Asiater og Europeere. Den tragiske historien om slaveri resulterte i bitre følelser som ikke er helt borte. I mange fattige områder i Afrika er folk skjermet fra fødsel-kontroll og familieplanlegging. Deres gamle tradisjoner setter ingen grenser for hvor mange koner en mann kan ha eller hvor mange barn de kan få. Da det ofte er bare kvinnene som arbeider er det ikke noe problem å ha mange koner og barn i et konstant varmt klima. Hos andre raser går antallet folk ned pga. fødselskontroll, familieplanlegging, ikke flerkoneri og at vi må arbeide konstant.

Egen bemerkning: Hvis de som har den økonomiske makta får ture frem som de vil, tror jeg det blir mye økonomisk slaveri. Og da ikke bare for Old Black Joe som må fortsette å plukke bomull, men for oss andre også."

Den grønne boka 280415

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 280415


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1253 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015