header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

flyktninger 1Min mor er nylig blitt minstepensjonist. Tallenes tale er klar: Grunnpensjon kr 6.107. Tilleggspensjon 1.019. Pensjonstillegg 6.231. Skjermingstilllegg 167. Forskuddstrekk skatt (32 %) 4.327.  Til utbetaling kr 9.197. Dette skal rekke til alt for 1 mnd.: Strøm, forsikring, mat, transport, husleie etc. Pga. Aps pensjonsreform av 2011, gjennomført under ny regjering (som ikke har funnet noen grunn til å endre dette) i 2015. Nye uføre får omkring 10.000/mnd. utbetalt etter et langt arbeidsliv men dessverre under 40 år.

Det store 48-kullet som kom i pensjonsalder i år var mye omtalt i 2011. Dette hadde ikke velferdsstaten råd til! Reformen skulle tvinge uføre og minstepensjonister med mindre enn 40 år i arbeid, til å «stå i jobb lengre» og/eller bli tvunget til å finne en bijobb. Som ufør kan du etter reformen kun spe på pensjonen med kr 30.000/år.

Kan partienes broilere direkte fra studiekrakk til byråkratlønninger på Løvebakken, også fortelle hvor denne kategori ofte skrøpelige skattebetalere skal finne arbeid i oppsigelsestider?  32 % skatt fikk man på ei lønn på over 25.000 i brutto. Nå får du den på bruttolønn omkr. 13.000. Og hvorfor skal ingen stille spørsmål om hvorfor nabo Ahmed og hans hurtigvoksende, meget velkledde somaliske familie i vide islamske stoffer, forsørges i en grad som ingen regjering noensinne har gitt egne skattebetalere – i 3. generasjon i Oslo, – når vi ikke har råd til å gi vårt eget arbeidsfolk samme sosiale status? SSB (Statistisk sentralbyrå) har i mange år advart at dette kom til å rasere velferdsstaten, idet disse rituelt u-integrerbare (Koranen, bl.a. sura 4:78 «Kjemp og drep jøder, kristne og enhver ikke-muslim», jvf. koranen 5:56 «Dere som tror, slutt dere ikke til jøder og kristne» m.v.) koster skattebetalerne kr 4,1 milliard pr liv, – integreringstiltak, moskeer, feriereiser til hjemlandet for å kjøpe klær, feriehus etc. inkludert. (Les boka «Se Oss» av somaliske Amal Aden bl.a.) De rituelle klærne er både farlig og upraktisk til de fleste yrker. Kvinner forbys ofte et yrkesliv. Men her er ingen krav.

Min mor har tatt seg av 6 barn, lært oss lov og rett etter vanlige bibelske «gammeldagse» prinsipper og fostret gode skattebetalere til dagens politikerlønn. Nå kommer straffen. Med denne politiske kursen kan man videre spørre hvem som skal forsørge den hurtig voksende kravfulle islamske befolkning med manglende omgang med den «vantro» urbefolkninga? Islamske ghettoer med egne sharialover dannes over alt i europeiske byer. Våre egne skal – som det virker – aborteres. Alle politikere anbefaler (NB-kun egen ungdom) abort som «frihet». Men det er tvang! Hun/han har ingen valg! Norske/vestlige politikere gir eget folk ingen andre mulighet!

Som studenter er vi godt kjent med årsakene til ca. 20.000 ferdigintegrerte norske aborter per år (inkl. hjemmeaborter). Vi aborterer framtidas skattebetalere som skulle forsørget norske/EU (innvandrings) politikere. Men hva skal en lutfattig gravid skoleungdom/student av urfolket gjøre uten bosted og tilskudd til forsørgelse, og her er snakk om en overgangsperiode på 3 år, og ikke i generasjoner. Men til vår egen ungdom anbefales abort som «frihet». Vil hun ikke, så kommer presset, ikke bare fra politikere som ikke vil – og leger som ikke finner – andre alternativ. For HAN blir gjeldslave med studielån og i tillegg opphop av farsbidrag. Hun må flytte hjem(?). Han får aldri oppleve eget barn. Får de begge egen leilighet, må foreldrene steppe inn. (Med hva-under dagens pensjonsvilkår?) I alle fall må da begge avbryte studiene og gå ut i arbeid. Hvis arbeid finnes, og hans lønn er nok til husleie, betaling på studielån og forsørgelse etter fødsel. Hva med å bidra med offentlig tilskudd, fri leilighet og fravær av farsbidrag i en overgang, på lik linje med det titusenvis somaliske storfamilier får i Norge/EU? Se til Danmark, der du med 3 barn kan komme gjennom studier uten gjeld, på kun stipend. Fordi urfolkets framtidige ferdigintegrerte skattebetalere og landets egne studenters kompetanse betraktes som en rimelig investering og ikke et problem! Slik tema «fattige» fostre og de som prioriterte utdanning av de unge som i dag finansierer politikerne, anses i Norge. Ingen bra signal, dette. Synd sistnevnte ikke kan aborteres, men til gjengjeld blir hver stein snudd for å finne penger til en konsekvensblind politikk. Som vanlig finner Ap/H & Co løsningen hos de aller svakeste, etnisk norske grupper. Hvor er kunnskapen angående vår nye religionsimports rituelle lover med henblikk på framtidas konsekvenser? Og hvor er kunnskapen bak den ideologi som bygde judeokristenheten – Vesten – opp fra det samme røverreiret vi nå ser i alle islamske land? Fra samme selvtekt, æresdrap og groteske gjerninger for Paradis ble vi i Gulatingsloven (1032) og Landsloven(1272) ved Bibelens lovprinsipper løftet til det ordenssamfunn nå millioner flykter til, fra islamsk terror. Men ingen skal mer vite hvor Vestens attraktive lovprinsipper stammer fra. Da er vi rasistisk.

Konsekvensblind 040515


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 637 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015