header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

«Tryggere pensjon gir god velferd» sier SVs M.S. Arntsen o.l. fra alle med ordfeit valgtale. Her kommer politikernes egen favorisering fram. Det er slett ikke alle som jobber i stat og kommune – lenge nok. Eller i privat sektor. Noen har faktisk turt å fø fram norske barn, t.o.m. arbeid periodisk «ute» og vært mye hjemme, strikket og sydd og benyttet det meste brukt, og trosset den politisk landsomfattende anbefaling som sist år fikk alle politikere på banen med den (kvinne-) frihetsgivende anbefaling eksklusivt til sin/vår egen ungdom om å abortere. Det behøves ikke anbefaling. De svært unge i dag har ingen valg. Lutfattige studenter er uten bolig eller reell tilstrekkelig støtte perioden før og etter fødsel. En barnefar blir gjeldslave med farsbidrag i tillegg til studielånet. Studier som må avsluttes. Isteden importerer vi ikke-vestlige u-integrerbare som gis kravløst alt det vi ikke gir våre egne. Hva skjer i framtida når man titter på deres ideologiske ståsted? Vi frykter, la oss få si det. I h.h.t. Statistisk Sentralbyrå koster dette 4,1 milliard/pr liv, integreringstiltak, bolig, livsforsørgelse mv. inkludert og varslet har gått ut lenge: Dette vil rasere pensjoner o.a. offentlige tilbud. Når man tenker på hva dette kunne bidra med til hjelp i eget land, til å rette opp forholdene for en masse elendige, er denne form for hjelp ingen i det hele tatt, men en skam!

Men Det store pensjonskullet av «68-ere» har Norge IKKE råd til! Det har lenge vært parolen. De mange som dessverre ikke har jobbet lenge nok etter det store kravet i pensjonsreformen, er blitt minstepensjonister. Vel nok skal de som har jobbet lenge «ute» få en bra pensjon. Men når minstepensjonen settes på sultnivå og de på høyere pensjon blir fratatt mellom 1-3.000kr/mnd., når forsikringsbeløp kan bli inndratt for å få regnestykket til å gå opp til reformens ære, når alle uføre får kollektivt 1-3000 kr/mnd  nedsatt etter den nye pensjonsordninga og  beløpet du som ufør kan arbeide er satt ned til 30.000 kr, er utsagnet unisont: Fra effektueringens år 2015 av denne katastrofen kan alt av politikere på Stortinget reise og ryke, uavhengig om de går inn for statlig eller privat eierskap, måtte løvene av stein lik deres humanistiske hjerter svare for deres taburetter! Det fantastiske er at minstepensjonistene nå kan jobbe så mye de vil, uavhengig om de ramler fra uføretrygd, (som du kan få på gravens kant), til minstepensjonist. En skikkelig glad-nyhet for f.eks. en rullestolbruker, en svaksynt etc. Hvor arbeide? Beskrivelse av dagens arbeidsmarked med oppsigelser og satsing på unge, og 1000 søkere på butikkjobber i Oslo, sier «noe».

Vil fortelle humanistene i Ap/SV/Sp, rikt støttet av H/Frp under stortingsbehandlingen i 2011, hva min mor nå får. 6 barn og gode skattebetalere har hun fostret. Det burde belønnes på lik linje med de som har jobbet «ute» et langt liv og i alle fall ikke ned på et (med inntak av sannhetsserum) politisk ønske om pensjonistabort,alternativ svelt`em bort. Jeg spør Ap/H i regjering, i kommuner: Kunne DERE leve på følgende minstepensjon som den som kommer til framtidas pensjonister i reformert forbannelse:
Grunnpensjon: kr 6.107, tilleggspensjon 1.019,Pensjonstillegg 6.231, Skjermingstillegg 167, forskuddstrekk skatt OBS 32 % 4.327. Til utbetaling kr 9.197 kr/mnd. Humanistenes rasisme mot egne borgere. «Takk for gaven i form av nye skattebetalere. Dessverre blir norske borgere straffet etterpå for slikt.» Vi sier velbekomm ved lunsjbordet til DnB og Statoil-ledere, stortings- og regjeringsgrupper. Måtte ungdommens ytelse til måltidene bekomme dem vel.

Pensjonistreformen 100515

Mika Pettersen
Kvalsund, 10.5.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1482 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015