header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

is flaggHer forleden kunne Avisa Nordland fortelle oss at en syrisk såkalt flyktning, med tilknytning til terrororganisasjonen IS bor på et mottakssenter i Nordland. Og det  tok ikke lang tid før vi fikk vite via andre kanaler, at denne mannen oppholdt seg i Rognan. Et lite tettsted i Saltdal kommune, med 2500 innbyggere. Sannelig ikke verst at IS har klart å plante en slik kar, og som bare er et lite ledd i deres opptrappende kamp mot både Norge og resten av Europa. Men vær sikker; han er aldeles ikke den eneste! For det er mange av denne sorten både i Nordland fylke og i hvert eneste fylke i hele landet!
Ja, en kan bli vettskremt av mindre. Og hvem har skylda for disse tilstandene som nå er plantet midt iblant oss? Selvfølgelig våre naive, kyniske, umoralske og ansvarsløse politikere som gjerne spiller russisk rullett med sin egen befolkning. Og der de ikke er til å rikke når det gjelder å tenke noen år framover.

Og det er dette som er tragedien.  Så lenge vi befinner oss i dette landet som er stappfullt av naive politikere, så er vi dessverre tvunget til å følge med i dragsuget.  For løsningen for den jamne mann og kvinne blir å berge seg sjøl og sine  først! For det nytter ikke lenger å argumentere med idioter som ikke evner å se de store perspektiv, eller tenke langsiktig. Først når de føler at jobben er blitt usikker eller forsvinner, der de stadig er plaget med trusler, innbrudd, døtrene blir voldtatt og der vold og konflikter er blitt en del av hverdagen, da vil de kanskje  forstå? Eller når helsevesenet ikke lenger finnes, grunnet nedskjæringer og velferdsordningene er borte, da vil kanskje disse julenissene som sitter med makta legge sine naive idealer på hylla?  Der de kanskje begynner å reflektere over hva de har mistet? Kan vi da slippe denne endeløse forståelsen og kjærligheten for mordere, terrorister, voldsmenn og religiøse fanatikere? Ja, som gjerne vil drepe kvinner og barn! At folk ikke forstår dèt engang, men tror at alt går seg til, det er bare rett og slett tragisk!

Det sier seg sjøl at når vi slipper inn terrorister og såkalte "flyktninger" fra dysfunksjonelle samfunn,  så bringer vi den samme elendigheten til vår del av verden! Nå er det på høy tid at det blir et folkekrav at diverse "gloriøse" planer fra uansvarlige politikere legges ut til folkeavstemning. For hvor mye skal vi egentlig finne oss i fra disse menneskene som ser ut til å tåkelegge det meste og desinformere folket?  Der de fråtser i folks uvitenhet og også i deres direkte dumskap. Ja, for ikke å snakke om deres egen dumskap; når terrenget ikke stemmer med deres selvlagde kart?

For da er det vel folket det er noe feil med?  Håper alle bruker sin stemmerett til høsten og stemmer på det MEST restriktive partiet hva gjelder innvandringspolitikk. Gi blanke blaffen i alle andre politiske trivialiteter! For nå gjelder det nemlig liv eller død!

Terrorister i Rognan 070715

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 7.7.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2168 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015