header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Åpent brev til Sylvi Listhaug.

Sylvi ListhaugGratulere med ny jobb. Og du har allerede gitt oss en pekepinn.  Takk for det. Og la deg ikke skremme. Men snakk deg ikke for langt bort i dette at «vi må få integrert» de fremmede, få dem i arbeide, betale skatt i stedet for å heve trygd... osv. Fordi dette går nemlig på bekostning av våre norske ungdommer som henvises til trygd, ofte for resten av livet. Men ikke bare det. Dette er noe annet. Det norske folk er et stammefolk tilhørende Europas hvite folkestammer. Dette folk er vårt eget folk, vi er Israelsfolket, Guds utvalgte folk, ikke jødene, og Gud har satt strengt forbud mot å blande oss med fremmede folk, dvs. fremmede raser. Derfor ledet Han oss for å overleve som ett folk fra slaveleirene i Assyria til «øyene i norden». Til Arsereth, Europa. Slik kom vi hit.

De fremmede må derfor ut av vårt folk. Det farlige med denne «innvandringen» er at våre politiske ledere synes å tro at det er, men så er det er ingen innvandring. Dette er en styrt utvikling, det er en krig mot oss som folk, en utryddelseskrig. Med etniske våpen. Legg merke til hva som kommer: Hovedsakelig unge menn i vernepliktig alder. Fra 30 andre land enn Syria. President Assad uttalte nylig at det er Israel som står bak ISIS, støttet av de jødiskstyrte USA, England og Frankrike, og at terrorister skjuler seg i flyktningstrømmen til Europa. Da er det uhyggelig å se våre politikere med Erna i spissen later som ingenting. Hvorfor ser ikke vår statsminister at denne påtvungne innvandringen er til skade for vårt folk? Og mer enn det, når Europas hvite kvinner føder 1,3 barn og de fremmede som kommer føder 8-12 barn!?  Hvorfor reagerer hun ikke som kvinne på det? Dette må da være de aller viktigste sakene for det folk hun er valgt til leder for. Dette er like mye kvinnenes ansvar, at vi overlever som folk.

Kvinnelige politikere tillegges gjerne at de har «sans for myke verdier». Vil det si å være ettergivende og ta i mot alt som kommer? Forstår hun slett ikke hva som er i ferd med å skje? Hvorfor sier hun så ikke fra? Her viser hun sin fatale mangel på styring. Hun pludrer i vei barnslig lespende, som om hun leser fra en bok og lirer av seg som lært utenat, «...bare vi blir kjent med dem». Selvopptatt, uten innlevelse og engasjement. Med avstand. Hennes manglende styring fører til selvmord for vårt folk. Dette står beskrevet i Hos. 4,6. Les det nå.

Denne utviklingen er meget nøye planlagt, og den er forutsagt i Sal.83,3. For det er nettopp avkom etter disse fremmede folkeslagene, Esaus avkom, som i dag veltes inn over Europas hvite folkestammer, og mot våre ætlinger som bygget USA, Canada, Sør-Afrika, Australia og New Zealand. Folkeslag som aldri har vist seg i stand til å etablere stabile samfunn. De vil i stedet undergrave, destabilisere og bryte ned våre kristne, frie, selvstendige rettssamfunn. Og det er hensikten. Fordi vi, de hvite folkestammer i Vest-Europa, Skandinavia og Britiske øyer er det moderne Israelsfolket i Bibelen. Ikke jødene. Dette er viktig å forstå. De er i dag som på Bibelsk tid israelsfolkets dødsfiender. Uten at vi eller våre ledere, vi, de måpende masser, de vestlige, hvite protestantiske demokratier, fatter hva vi står over for. Dette er Røde Esaus hevn over Jakob. Vi er fienden, Jakob. Det er vår utryddelse som er målet. Og den er uunngåelig med den innvandring, integrering, raseblanding og bastardisering som nå er satt i gang. Dette drives fram gjennom mediehysteriet, reklame, sport, nei til rasisme, hvite kvinner og svarte menn som det naturlige.

I det jødiskeide propagandaapparat Hollywood forbruker mannlige, jødiske skuespillere med europeiske «kunstnernavn»  hvite, fortrinnsvis blonde kvinner som underdanige, selvutslettende (dumme blondiner) i de såkalte familiehumor filmer/serier. Hvor hun sliter for å holde familien sammen mens han er likegyldig og styrer som han selv lyster. Og gjør narr av henne. Det gjør også deres barn. Hvite menn framstilles som teite, lettlurte, og nå mer og mer skurkaktige. Dermed skapes et forkvaklet bilde av det moderne israelsfolket. Mens vi selv sitter og ler av det og lar oss fordumme. Slik mister vi forståelsen av oss selv. Og lar oss styre av dem som vil oss til livs.

Denne utviklingen drives av Satans synagoge på jord, dvs. dagens jøder, etter diktat av Satan selv (han som vi i det «moderne samfunn» er narret til å tro ikke eksisterer) rett foran øynene på de måpende masser. Les Åp. 2,9.

Satans synagoge arrangerte i siste århundre den russiske revolusjon og knuste det kristne Russland. Deretter startet de 1. og 2. verdenskrig ved å sende Europas hvite folkestammer i strupen på hverandre, og slik legge Europa under seg. Etter at den hvite, kristne kulturs forsvarer var knust med vår egen hjelp, kunne globalistene, internasjonalistene, denne verdens herskere, i ro og mak, med demokratiske midler, lenke sammen Europas frie, utmattede nasjoner, frata dem deres selvråderett og nasjonale valuta og starte avvikling av vårt folk og vår kristne kultur. Dette er EU, Den europeiske «fredsunion». Noe enhver reflekterende, selvstendig tenkende i dag kan iaktta. I Norge skjer denne avviklingen gjennom det Røde kommunistiske Arbeiderpartiet. Legg merke til hva som skjer med en vanlig norsk ungdom når han, hun blir infisert av den Røde ideologi: Da blir sunn nasjonal bevissthet plutselig til «farlig nasjonalisme».  Kommunistisk, ja, hvorfor står de ellers og synger Internasjonalen ved enhver given anledning.  Kommunismen er internasjonalistisk, globalistisk, verdensherskende. Det betyr i virkeligheten at den er antinasjonal, antikristen og antihvit. Gud satte grenser mellom folkene, Satan river dem ned, «alle skal med».  Jeg ser du har planer om å reise til Israel. Hvorfor det? For å la deg konfirmere av Satans synagoge, og underkaste deg, og love å forplikte deg til....slik alle vestlige ledere har gjort? For å få lov til å bli ditt lands leder?

Når det gjelder Frps framtid ligger den §1) i å tone ned liberalismen (den har ingen ryggrad) og vise mer nasjonal bevissthet, ikke skamme seg over den. Det er vår kultur og historie vi skal bruke når vi vurderer alt nytt som vi blir pådyttet utenfra. Det våre fiender kaller fordommer for å sette oss på plass. Men fordommer er tegn på kultur. Frps politikere må snart lære seg å argumentere og stikke og slå tilbake mot sosialistene, slik de gjør mot oss hele tiden. Det skulle ikke være vanskelig.  I stedet for å stå på TV og ta i mot, røde i fjeset. Da er det Stutum. Det betyr at de må lære leksa si. Da blir livet også lettere. §2) bli enige og gjøre det klart gjennom handling og klare uttalelser at Frp tar standpunkt mot EU og EØS og mot innvandring og raseblanding. At Norge atter kan bli et fritt og selvstendig land. Husk at 70 % av det norske folk er mot EU og 90 % er i mot innvandring. Her ligger et kolossalt potensiale og stønner etter noen som vil ta tak. Som kan gjøre Frp til Norges mektigste parti. Til det etnisk norske folks parti. Et kristent, hvitt, nasjonalt bevisst parti. Og styre på lag med det norske folk. Vi har ansvar for vårt eget folk. Det virker kanskje hardt på demokratiske drømmere. Derfor må vi bli bevisste på hva som venter oss hvis vi ikke feier for egen dør og søker samkvem med våre stammefolk.

Vi må ikke la oss splitte, og rive med. Vi er et fornemt folk. Vi er et aristokratisk folk, ikke en skokk rumpevrikkere. Lykke til!

Til Listhaug 100116

Stig Bergmann
Ørsta, 10.1.16


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 411 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015