Det som skjer nå for tiden er kanskje svaret på multikulturalistenes aller våteste drømmer. Cirka én million fremmede flommet inn over Europa i fjor, og det tar ikke slutt. I områdene der de kommer fra er det potensielt hundre millioner som vil komme etter. Hva sier dere da, Grande og Hareide? VG og Dagbladet og multikulturalistene lever i sine drømmeverdener, deres store idol er en neger som bor i Det hvite hus med regnbueflagget ved siden av stars & stripes. I 2011 var Jens og Jonas imponert over at Obama ikke brydde seg om at kongressen hadde sagt nei til å bombe Libya og ble straks med på dette uten å bry seg om hva Stortinget mente.

Og så har vi sultanen i Tyrkia, Erdogan, som synes han mangler noe, nemlig det Osmanske riket, eller et stort Kalifat. Men nå ser han lyset i tunellen og kan få hevn for muslimenes nederlag i Wien for cirka 500 år siden. For nå kan muslimene bare spasere inn i Europeiske land.

Skal de til Norge må de sykle.

Mange av flyktningene som kommer til den Tyrkiske grensa nå er opprørere som har flyktet med halen mellom beina, dette klientellet vil videre til Europa.

I november 2015 ville Erna ha felles front mot såkalt hatprat. Da er det all grunn til å være mistenksom, for det hun vil er å innskrenke ytringsfriheten. Erna signerte en erklæring mot hatprat på det jødiske museet. Hvorfor akkurat der? Ypperstepresten i satans synagoge i Oslo, Ervin Kohn, har sagt at det er for mange nordmenn i Norge og at vi derfor må ha mer fremmedkultur. Tilsvarende uttalelser er kommet fra jøder i Sverige. Det finnes et hav av lektyre om dette emnet.

Drømmen som ble mareritt 130316

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 130316