Official Portrait of President Reagan 1981T.v.: Tidligere president i USA Ronald Reagan. Foto: Wikimedia Commons.

Tidligere President Ronald Reagan kalte Sovjetunionen for det onde imperium, og han var ikke helt på villspor. Noe ironisk da at USA støttet kommunistkuppet den gangen. En kommunist mener at målet rettferdiggjør alle midler, det stemmer som hånd i hanske med jødenes lære. I dag er det USA med sine vasaller som er det onde imperium.

Julian Assange er en mann det er verdt å lytte til, han sier at USA bør holdes ansvarlig for flyktningkrisen i Europa og at USA bør ta imot flyktninger. Han beskriver Hillary Clinton som en psykopat som får kick av å drepe og konkluderer med at hun ikke bør gå løs i nærheten av en våpenforretning, ikke overlates en hær og for all del, hun må ikke bli president.

Det verste er denne krigshissingen mot Russland og at vi har fått en ny kald krig. Et rakettskjold er plassert så nær Russlands grenser som mulig, det skal beskytte oss mot angrep fra Iran blir vi fortalt, er det noen som tror på det? Dette rakettskjoldet er kapabelt til å bære atomstridshoder og kan brukes til et førsteangrep på Russland. Talsmenn for det onde imperium sier at Russland kan møte et nytt Afghanistan i Syria. Det er varslet om at Emiratene og Saudi-Arabia vil gå inn der, det vil si at det aldri blir fred der, altså et nytt Afghanistan. Samtidig vil imperiets proxy-styrker få anledning til å etablere seg i Nord-Kaukasus og Ukraina og bli en trussel mot Russland.

Etter at den første kalde krigen tok slutt hadde jeg gledet meg til at vi skulle få et fritt, åpent og fredelig Europa som Russland er en del av. Men nei, da kommer disse forbanna reptilene og ødelegger alt.

Noen av de jeg mener skal stilles for en krigsforbryterdomstol: Bill Clinton, Hillary Clinton, Madeleine Albright, Barack Hussein Obama, Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg.

Det onde imperium 100416

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 10.4.16