Det kommer nødrop fra jenter over hele landet. Voldtekt av ungjenter var et ukjent fenomen i Norge inntil våre politikere åpnet opp porten for disse utenlandske og kriminelle hordene fra muslimske land. TV2 melder om at det er blitt ganske ille rundt Mjøsa, og i fylker som Hedemark og Oppland, der asylmottakene ligger på rekke og rad.. I Gjøvik forsøker disse ”skjeggebarna” og andre menn som er langt oppe i tjueårene å vise hvordan landet skal berikes, der de voldtar 13-14-års gamle jenter. Og det mens de venter på at landets skattebetalere skal dekke utgiftene med at de får sine koner og barn til landet. Ja, er det ikke festlig? Det mens voldtekt og overgrep for all del må skjules, der det hele blir møtt med offentlig taushet fra disse som skal vise sin ”medmenneskelighet” - noe som bare går en vei. For det er norske unge jentebarn som må betale for følgende av ei hodeløs og uansvarlig innvandring av fremmede! Fremmede menn som ALDRI burde hatt lov til å sette sine bein i dette landet!

Hvorfor slår ikke politiet raskt ned på disse hendelsene som stadig utvikler seg fra vondt til verre? Straffen mot disse voldsforbryterne må komme raskt og resolutt, ellers vil dette bare utvikle seg ganske stygt, slik vi ser i Sverige. Tror myndighetene virkelig at det er nok at de bare snakker med disse forbryterne? Eller de tror kanskje at løsningen er å øke innvandringen fra afrikanske, arabiske og islamske usiviliserte land? Og med en helt annen kultur, religion, holdninger og mentalitet?

Heldigvis finnes det noen få fornuftige politikere i Norge som forstår at denne folkevandringen MÅ stoppes og asylinstituttet skrapes og alle internasjonale avtaler sies opp. Men dessverre, så er ikke disse politikerne mange nok til å stoppe galskapen.

For er det noe vi har nok av i dette landet, så er det nemlig feige og uansvarlige politikere. Og ikke minst alt for mye folk innafor media som gjør det de kan for å feie problemene under teppet. Alle som vil vite det, de vet at asylsøkere kun fører med seg en rekke problemer, ikke minst det som vi nå ser har utviklet seg i Gjøvik og andre steder rundt Mjøsa. Så langt er det kommet nå, at myndighetene ikke lenger står opp for våre egne norske barn. Og det av redsel for å framstå som politisk ukorrekt. For noen ynkelige mennesker dette er! Ja, som heller ofrer unge jenter på det fremmedkulturelle alter, enn å ta tak i denne livsfarlige utviklingen. Men vi vet jo at feigheten, den har alltid vært broilerpolitikernes varemerke…

For meg ser det ut til å være ganske så klart at masseimport av unge menn fra Midtøsten og Afrika vil føre til massive seksuelle overgrep på norske jenter i framtida. Ikke engang norske politikere er så dumme og naive at de ikke forstår såpass. For sannheten er den, at denne skremmende utviklingen er nemlig planlagt, ønsket og villet av norske politikere og som styres av utenlandske krefter. Noe som er helt forbudt i forhold til Grunnloven. Jeg sier bare: Stakkars våre etterkommere!

Overgrep 030416

garfors 060914

Amund Garfors
Narvik, 3.4.16