header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Nelson MandelaMye har vært sagt og skrevet om Nelson Mandela. En ting man kan være enig om er at det offisielle Norge, med hele pressekorpset på slep, hyller mannen som en av de virkelig store heltene i vår tid. Men som ordtaket heter: «Man skal ikke la sannheten komme i veien for en god historie.»

Det er vel akkurat det jeg tenker å gjøre med denne artikkelen; la sannheten ødelegge det glansbildet den norske samfunnseliten har brukt flere tiår på å bygge opp rundt Mandela.

1943
Historien om det kjente politiske livet til Mandela starter i stor grad i 1943. Han stiftet da det radikale kommunistiske forbundet ANCYL (African National Congress Youth League). Forbundet fungerte som ungdomsorganisasjonen til ANC. Mandela ble stadig mer aktiv innen politikken og retorikken hans ble bare mer og mer ekstrem. Det hele kulminerte i en massakre i 1960 der radikale demonstranter ble skutt av politiet.

Fra ord til handling
Massakren ble startskuddet på mange år med grotesk terror fra den væpnede fløyen i ANC, «Umkhonto we Sizwe» også kalt MK. Målet for terroren var i stor grad hvite sivile, men også «forrædere» i egne rekker. Hvite streikebrytere og antikommunister ble utsatt for målrettede og dødelige angrep. I 1963 avslørte sikkerhetspolitiet detaljerte planer for et bombeangrep mot et kjøpesenter fullt av kvinner og barn. Det forelå også andre planer for groteske terroraksjoner mot sivile og hele ledelsen i ANC ble arrestert. Under rettsaken innrømmet Nelson Mandela å ha deltatt i 156 voldelige angrep og planlegging av terroraksjoner. En av disse var plasseringen av en bombe på togstasjonen i Johannesburg. Men Mandela unnslapp dødsstraff, isteden fikk han livsvarig fengsel. Mandela skal også ha hatt en finger med i spillet under terroraksjonen mot uskyldige sivile i det som ble kalt Church street-bombingen i 1983. 19 personer ble drept og hele 217 ble lemlestet. Mandela skal ha gitt klarsignal til aksjonen fra fengselscellen sin.

Necklacing
Også svarte sørafrikanere fikk føle Mandela og ANC sin vrede. De som sa imot den kommunistiske organisasjonen og deres planer om å styrte den sittende regjeringen ble utsatt for grusom tortur og drap. En av metodene til ANC var såkalt «necklacing», hvor offeret får et bildekk, dynket i bensin, tredd over brystet og armene for så å bli tent på. Ofrene døde svært sakte og fikk store brannskader under dødskampen. Nelson Mandelas tidligere kone, Winnie Mandela, skal blant annet åpenlyst ha støttet denne formen for avstraffelse for svarte sørafrikanere som ble anklaget for å jobbe for de hvite i landet. Et av de mest grusomme tilfellene skal være en ung jente ved navn Maki Skosana som ble brent levende med et bildekk rundt kroppen. Det skal også ha blitt funnet knuste glasskår i jentas vagina og en stor stein hadde blitt kastet på ansiktet hennes etter at hun var død. (I dag blir denne formen for henrettelse ofte brukt på ulovlige innvandrere fra andre afrikanske land som kommer til Sør-Afrika for å jobbe.)

Sør-Afrika i dag
Etter at det hvite styret ble avskaffet i 1994 og ANC tok makten ved Mandela, har landet gått fra å være en av verdens ledende nasjoner innen blant annet bilindustri og romfartsteknologi til å være et regelrett 3. verdensland. Sør-Afrika var milevis foran sine afrikanske naboland når det gjaldt alle former for sivilisasjon. Svarte sørafrikanere hadde den høyeste utdannelsen, den høyeste levestandarden og den lengste levealderen av alle de 50 nasjonene på kontinentet. I dag er landet på vei inn i 3. verdensstatus og har en kriminalitet som er på verdenstoppen i blant annet voldtekter og drap. Organisasjonen Leger uten grenser skriver blant annet at de eneste landene som kan måle seg med den seksuelle volden i Sør-Afrika er de landene som er i krig. Genocide Watch mener at det pågår et folkemord på de hvite innbyggerne som snart er i sin siste fase. Siden Mandela ble valgt som Sør-Afrikas første svarte president i 1994, har over 4 000 hvite gårdeiere (farmere) blitt drept, samt nærmere 70 000 hvite sørafrikanere er drept andre steder i landet. Mordene har ofte vært svært brutale og i mange tilfeller har hele familier blitt torturert, lemlestet og voldtatt før de svarte gjengene har tatt livet av dem.

Jacob Zuma
Sør-Afrikas nåværende president Jacob Zuma, skapte oppsikt i 2012 under en 100-års markering av det regjerende politiske partiet ANC ved å synge om at «de skulle skyte ned de hvite med maskingevær» foran en jublende og dansende folkemasse. Den samme kampsangen om å «drepe boere» har også blitt fremført offentlig av ANCs ungdomsleder Julius Malema, samt av Nelson Mandela.

Utrygt
Framtiden for de hvite boerne i Sør Afrika er svært usikker. Mange boere har også falt ned i dyp fattigdom, ettersom den sittende regjeringen har tatt fra svært mange hvite jobbene deres og gitt de til svarte. Norsk media og politikere nevner ikke den uholdbare situasjonen til den hvite minoriteten i Sør-Afrika med et eneste ord. Hadde det vært motsatt, at svarte ble utsatt for et regelrett folkemord av hvite, hadde forsidene på VG og Dagbladet ikke bestått av annet enn grusomme historier fra Sør-Afrika.

Nelson Mandela 041015

bredesen thorgrim redThorgrim Bredesen
Redaktør nettstedet Frieord.no
Røyken, 4.10.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 57 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015