header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Dagsrevyen den 30.05. 2016.

Her sammenligner Jan Egeland noen tusen nordmenn som drog til England og Sverige, våre naboland, under krigen for å delta i gjenerobringen av fedrelandet med millioner migranter som krysser Middelhavet for å bli for alltid i Europa. Man kan jo lure på hvilken klode denne mannen befinner seg på?

Hvorfor drar ikke denne mannen, som har minst én fot innenfor det mektige FN, og som har mottatt milliarder fra den norske stat til «flyktninghjelpen», til Afrika og oppretter flyktningeleirer inntil flyktninger og migranter kan starte gjenoppbygging av egne land? Hvorfor kan ikke denne mektige mannen, som visstnok mener seg bemyndiget til å bestemme Europas skjebne, pålegge de nordafrikanske landene å gi disse menneskene et oppholdssted i denne delen av Afrika? Har de nordafrikanske landene ikke noe ansvar for de menneskene som de prøver å geleide videre til Europa?

Er det human politikk å sende fartøyer fra Norge og øvrige Europa til Middelhavet for å lokke menneskene ut på havet i skrøpelige farkoster i den tro at de vil bli reddet inn til et allerede overbefolket Europa? Dette er jo et skikkelig håndslag til menneskesmuglere!

Hvor skal Egeland og hans meningsfeller hente milde gaver i milliardklassen til sine ødeleggende prosjekter den dagen hans politikk og krav har ruinert Europa økonomisk, kulturelt og sosialt?

I intervjuet på Dagsrevyen stiller han også spørsmål ved Europa som sivilisasjon. Den sivilisasjonen er vel han selv en av pådriverne for å tilintetgjøre? Og hva med sivilisasjonene der befolkningsveksten er ute av kontroll og der slik kontroll ikke synes å være ønsket, og der vanstyre og fattigdom er resultatet og dermed utvandringen? Noe som Egeland tydeligvis ønsker vi skal ta oss av!
President Erdogan i Tyrkia ber tyrkiske muslimer slutte å bruke prevensjon, (nettnyheter den 30.05.2016) Dette må jo bare gi ett resultat for dette store landet sitt vedkommende. Ser han Egeland som en alliert i kampen for erobringen av Europa?

Egeland 170616

aasenNorvald Aasen
Kvammen, 17.6.16


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 326 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015