header

Foto over: Wikipedia.orgvinter 021212

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

FMI ønsker Godt Nytt år!

FlykningerFoto fra: Wikipedia commons.

Har nettopp lest en amerikansk rapport som går ut og advarer mot et større terroranslag i Europa i september. Så nå ser det ut som om det er like før ”moroa” begynner for alvor. Det er ikke så rent få som de siste månedene har spådd at september blir måneden da IS vil slå til og helt koordinert i en rekke forskjellige steder i Europa.

Men nå er det egentlig vanskelig å spå om slik terror og når den vil slå til. For IS har heller ikke full kontroll over alle sine støttespillere i de fleste vestlige land. Men summen av alt det som er sagt og skrevet om nettopp september i år, så tilsier dette at vi kan forvente oss litt av hvert av massemyrderier fra IS sine medsammensvorne. Og som for lengst er på plass over hele Europa. Der disse anslagene vil fortrinnsvis bli mot tilfeldige sivile. Med det eneste mål for øyet: å drepe og lemleste så mange mennesker som mulig!

Forsøk på bruk av masseødeleggelsesvåpen som giftgass eller radiologiske våpen kan heller ikke utelukkes. Det er derfor all mulig grunn til å være ekstra på vakt og se seg ekstra for i september. I praksis betyr det å tenke over hvor man befinner seg og hvilke arrangementer man deltar på. En bør unngå større folkeansamlinger, flyplasser, shoppingsenter, jernbanestasjoner, rockekonserter, etc. Beskyttelsestiltak fra myndighetene sin side tror jeg generelt man ikke skal stole for mye på eller regne for mye med. Det blir nok og mer til at den enkelte må ta ansvaret for sin egen og sine nærmeste sin sikkerhet.

Det er så mange muslimer i dette landet nå, der så altfor mange av dem sympatiserer med IS, at det blir komplett umulig for politiet å passe på dem alle sammen. Og selv om politiet gjerne ville gjøre det, så har de verken resurser eller bemanning nok til å komme terroren i forkjøpet. Dessverre har vi sluppet ”reven inn i hønsegården” – noe som kan bli ganske fatalt for en rekke mennesker over hele Europa.

Blodig september 010916

garfors 060914Amund Garfors

Narvik, 30.8.16

Kommentarer   

+6 #3 Svein Magne 05-09-2016 06:15
Blir garantert borgerkrig i Europa. Dette skal bli artig.
+6 #2 Goggen 04-09-2016 17:19
Jeg tror man trygt kan avskrive de fleste "anslagene" som blir utført mot fortrinnsvis tilfeldige sivile som "terroraksjoner ", ...og heller bruke betegnelsen falseflag-opera sjoner om dem.

Et par mentalt ustabile enkeltpersoner kan nok tenkes å utføre solo-terror, men de burde være enkle å fange opp med all den teknologien som står til PSTs disposisjon, med mindre disse jackass-terrori stene benyttes som intetanende patsy-terrorist er av globalistene. For hver terroraksjon/fa lseflag-operasj on som hender likner landet vårt mer og mer en politistat underlagt det totalitære globalist-sannh etsministeriet.
+6 #1 Olav Sæther 04-09-2016 14:25
Sjekk hva Jan Hårstad skriver i Derimot i dag. EU vil ha 70 millioner nord-Afrikanere til Europa.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad på Østlandet
Onsdag 20. desember 2017


Aksjon Møre & Romsdal
Søndag 29. oktober 2017


FMI i Norheimsund
Søndag 15. oktober 2017


FMI informerte i Hardanger
Søndag 8. oktober 2017


Aksjonerte i Alta
Onsdag 4. oktober 2017

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 77 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015