header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

800px Børge Brende at the World Economic Forum on Africa 2008Børge Brende. Foto fra: Wikimedia commons.

Undertegnede av dette brev har passert 70 år og har vært interessert i politikk, også utenrikspolitikk, fra jeg gikk i folkeskolen. I en slik skole, og under slike lærere, utviklet vi unge en sterk nasjonalfølelse og fedrelandskjærlighet, noe som nærmest er forbudt ved lov i dagens Norge og som flertallspolitikerne ikke synes å ha den minste snev av.

Jeg har for vane å skrive fra leveren, som det heter, og mener det er realt å fortelle det jeg synes om en person direkte i stedet for å baksnakke vedkommende.

Det virker som om dagens u-norske politikere mest er opptatt av å gjøre seg bemerket ut i verden ved gavedryss av penger til alle mulige og umulige formål. Dette spesielt når det er snakk om hvem som skal lede ulike "giverlandsgrupper". Der ønsker de fleste andre land trolig ikke lederverv. De peker på vesle miniputt-landet Norge der de vet at politikerne, og spesielt utenriksministre, er over seg av stolthet over å kunne vise verden hvor dypt det er i Norges felleskasse, der nordmenns pengeverdier finnes. Men denne kassen er tydeligvis fritt tilgjengelig for reiseivrige politikere som mer enn gjerne deler våre midler med fremmede, visstnok også terrorister, terrororganisasjoner og ulike diktatorer ute i den vide verden. Og det uten å ha rådført seg med folket som er eiere av innholdet i statskassen.

Jeg ser ofte bilder i media der Israels statsminister benjamin Netanyahu møter, og håndhilser på Børge Brende. For det første vil jeg si at jeg synes det er uforståelig at Israels statsminister bryr seg det minste med å bruke sin tid på nytteløse møter med norske utenriksministre, for tiden Børge Brende.

Israels statsminister, Netanyahu, fremstår for meg som en av verdens største statsmenn, kanskje den største, mens Børge Brende for meg mest fremstår som en drømmende tufs. Dette er nå min ærlige mening!

aasenNorvald Aasen
Kvammen, 22.9.16

Kommentarer   

+3 #4 Bjørnar Røyset 29-09-2016 19:45
Til orientering: Israelske humanitære organisasjoner hjelper velferdsmigrant ene veien til Europa. Og slik går no dagan...
www.youtube.com/.../
+3 #3 Amund Garfors 27-09-2016 21:10
Helt på linje med deg her Norvald!
For vi må ikke glemme at dersom Israel faller, da vil også Europa falle.
Israel er som en buffer mot disse hordene og bandittene som ønsker å ødeegge Europa. Og det bør alle som hater Israel snart få inn i hodet!
+4 #2 Norvald Aasen 27-09-2016 08:32
Greit det, Olav. Men med Israels fiender rundt seg på alle kanter, som også nå truer med å underlegge seg Europa og Norge, så mener jeg det må sterke ledere til for å kunne forsvare Israels landstripe. Derfor mener jeg at Netanyahu er en leder av verdensformat, det synes jeg også om Putin. Den dagen Europa og Vesten går under for eget grep, tror jeg Russland vil overleve. Takket være slike ledere som Putin.
+3 #1 Olav Sæther 23-09-2016 15:27
Jeg har stor respekt for Norvald Aasen med sitt engasjement og innsikt, men deler ikke hans begeistring for Netanyahu.
Til det har USA og Israel gjort for mye vondt med sine ambisjoner om verdenshegemoni og et fremtidig stor-Israel.
De er parasitter og tenker som parasitter, svekke vertsdyret, men holde det i live. Og selvsagt pleier de sine lydige pudler.
Og vertsdyret er alle oss andre.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Banner-aksjon Krifast
Lørdag 6. oktober 2018


FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018


Aksjon Østfold
Tirsdag 11. september 2018


Flygeblad Gjemnes-Molde
Søndag 26. august 2018


FMI Trøndelag informerte på Fannrem
Lørdag 11. august 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 74 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015