header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Sylvi ListhaugVil herved bare takke og bukke for at vi i hvert fall har ÉN politiker i dette landet som tør kalle en spade for en spade.  Denne hederskvinnen Sylvi Listhaug fra FrP, vil endelig ha en slutt på den tiden en kunne oppholde seg i Norge i årevis på kriminalitet, falske papirer og misbruk av andres ID.

For nå har regjeringen endelig lansert det de kaller for tidenes satsing på ID-kontroll av utlendinger som oppholder seg her ulovlig. Og der en rekke kriminelle handlinger følger i kjølvannet av disse. Ja, som aldri burde hatt lov til å sette sine føtter på norsk jord. På samme måte som når vi nordmenn er ute i trafikken og blir stoppet av politiet, der de krever at vi skal vise fram vognkort og førerkort, så får nå politiet adgang til å sjekke fingeravtrykk og ansiktskjennelse, mens de er ute på denne kontrollen. Det er på høy tid at slike lover blir vedtatt, noe som tidligere regjeringer har forsømt eller bare latt skure. Og det trolig fordi de har vært for feige og uten ryggrad! Der disse politikerne i årevis har styrt som om Norge var et land der bare de ”snille” og med gode hensikter tok seg inn i.

Men nå begynner vi å se de farlige konsekvenser etter årevis med ansvarsfraskrivelser.  Og der forsømmelser av realitetene og romantiserende villfarelser om det fargerike fellesskap kommer til syne. Og der en ”multikulter” skulle løfte Norge til nye høyder.  Jommen sa jeg smør! Men vi har nå heller sett at de narraktige utopiske drømmene til venstresiden traff oss midt i trynet. Der vi for lengst har oppdaget konsekvensene av en tid som vi gjerne hadde ville ha vært foruten.

Heldigvis har Sylvi Listhaug skjønt alvoret og oppdaget at hun har folket på sin side. Og jeg tror at før eller siden blir hun Norges statsminister. For det er slike kvinner og slike politikere som Listhaug, Norge nå trenger mer enn noen gang!

Sjøl synes jeg Norge ligner mer som en reprise på ”TITANIC” – mens skipet som den gang smalt inn i isfjellet. Der noen av oss har ropt seg hås i årevis, der vi sitter framme i utkikstønna på vår vakt og roper STOPP.  Men dessverre,  de som er på brua, de ikke vil høre. Ikke før vannet trenger inn og vi må ut av salongene der dansen går sin gang, mens virkeligheten tar til å vise seg. Og der vi må evakuere lugarene, ut på et kaldt dekk og konfronteres med realitetene.

Så får vi bare ta på oss redningsvestene, folde våre hender i ei stille bønn og regne med å bli reddet inn i ”arken”. .. Og at Herren sjøl stenger luka så vi ikke drukner… i denne verden full av løgner, kav og krav og jag.  Der enten demagogen Trump eller den store løgneren Hillary Clinton skal lede denne gale verden inn i ei framtid som ikke virker særlig forlokkende.

Naivitetens tid 290916

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 28.9.16

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Banner-aksjon Krifast
Lørdag 6. oktober 2018


FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018


Aksjon Østfold
Tirsdag 11. september 2018


Flygeblad Gjemnes-Molde
Søndag 26. august 2018


FMI Trøndelag informerte på Fannrem
Lørdag 11. august 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 31 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015