Sylvi ListhaugVil herved bare takke og bukke for at vi i hvert fall har ÉN politiker i dette landet som tør kalle en spade for en spade.  Denne hederskvinnen Sylvi Listhaug fra FrP, vil endelig ha en slutt på den tiden en kunne oppholde seg i Norge i årevis på kriminalitet, falske papirer og misbruk av andres ID.

For nå har regjeringen endelig lansert det de kaller for tidenes satsing på ID-kontroll av utlendinger som oppholder seg her ulovlig. Og der en rekke kriminelle handlinger følger i kjølvannet av disse. Ja, som aldri burde hatt lov til å sette sine føtter på norsk jord. På samme måte som når vi nordmenn er ute i trafikken og blir stoppet av politiet, der de krever at vi skal vise fram vognkort og førerkort, så får nå politiet adgang til å sjekke fingeravtrykk og ansiktskjennelse, mens de er ute på denne kontrollen. Det er på høy tid at slike lover blir vedtatt, noe som tidligere regjeringer har forsømt eller bare latt skure. Og det trolig fordi de har vært for feige og uten ryggrad! Der disse politikerne i årevis har styrt som om Norge var et land der bare de ”snille” og med gode hensikter tok seg inn i.

Men nå begynner vi å se de farlige konsekvenser etter årevis med ansvarsfraskrivelser.  Og der forsømmelser av realitetene og romantiserende villfarelser om det fargerike fellesskap kommer til syne. Og der en ”multikulter” skulle løfte Norge til nye høyder.  Jommen sa jeg smør! Men vi har nå heller sett at de narraktige utopiske drømmene til venstresiden traff oss midt i trynet. Der vi for lengst har oppdaget konsekvensene av en tid som vi gjerne hadde ville ha vært foruten.

Heldigvis har Sylvi Listhaug skjønt alvoret og oppdaget at hun har folket på sin side. Og jeg tror at før eller siden blir hun Norges statsminister. For det er slike kvinner og slike politikere som Listhaug, Norge nå trenger mer enn noen gang!

Sjøl synes jeg Norge ligner mer som en reprise på ”TITANIC” – mens skipet som den gang smalt inn i isfjellet. Der noen av oss har ropt seg hås i årevis, der vi sitter framme i utkikstønna på vår vakt og roper STOPP.  Men dessverre,  de som er på brua, de ikke vil høre. Ikke før vannet trenger inn og vi må ut av salongene der dansen går sin gang, mens virkeligheten tar til å vise seg. Og der vi må evakuere lugarene, ut på et kaldt dekk og konfronteres med realitetene.

Så får vi bare ta på oss redningsvestene, folde våre hender i ei stille bønn og regne med å bli reddet inn i ”arken”. .. Og at Herren sjøl stenger luka så vi ikke drukner… i denne verden full av løgner, kav og krav og jag.  Der enten demagogen Trump eller den store løgneren Hillary Clinton skal lede denne gale verden inn i ei framtid som ikke virker særlig forlokkende.

Naivitetens tid 290916

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 28.9.16