header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

210px NAV TøyenNav Oslo. Foto fra: Wikimedia commons.

Staten ber nå norske fattige kommuner om å bosette 13.000 flyktninger neste år, mot 15.000 i inneværende år. Ser ut som disse folka innafor UDI/IMDi tror at det bare er å pøse på. Der vi bare skal ta imot, og der kynismen og galskapen ikke ser ut til å ha de minste sperrer. En kan virkelig lure på hvordan et norsk statsbudsjett vil se ut om bare 10 år fra nå, når vi allerede har beskjed om at 100.000 såkalte asylsøkere og inntrengere, vil koste oss 433 MILLIARDER kroner! Ja, om bare 15 år, da er det årlige NAV-budsjett større enn hele statsbudsjettet. Og jeg er ikke i den minste tvil om at da vil disse politikerne legge all skyld for galskapen, på eldrebølgen!

Nei, det er liten tvil om at det vil bli mange økonomiske NAV-klienter der de går fullstendig til dekket bor. Dette vil selvfølgelig gå kraftig utover den norske befolkningen, og særlig de eldre og sjuke. Og der andre vanskeligstilte her i landet får svi kraftig. Der de alle rede står bakerst i køen til kommunale boliger. Ja, der de til og med blir kastet ut av disse boligene for å gi plass til de fremmede. Da disse økonomiske immigrantene skal stille aller først i køen. Mens de aldri har betalt 5 øre inn til felleskassa.
Vi vet også at mange norske kommuner her i landet allerede er helt på felgen, økonomisk sett, ja der de nærmest er omtrent konkurs. De det strammes inn på alle typer velferdstjenester til våre egne innbyggere. Mens de fortsetter å bosette økonomiske immigranter, fordi her er det NAV/Staten som tar utgiftene i første omgang. Men hva etter 3 år, når kommune sjøl må ta disse utgiftene?

Finansminister Siv Jensen har nylig uttalt og tydelig sagt ifra, at denne olje festen er fullstendig over nå! Og Statsminister Erna Solberg har uttalt at det kommer til å bli minst 10 magre år nå framover! Så det burde vel være klare nok ord for at klokkene burde ringe både hos NAV og UDI? Ja, ikke minst hos de ansvarsløse politikerne som spiller russisk rulett og hasard med vår økonomi?  Ethvert menneske med grunnleggende økonomiske ferdigheter, de ser jo fort at dette sakte selvmordet for Norge, det MÅ stanses nå! For vi har aldeles ikke råd til å spille Bør Børsson særlig lenger!

Eller er det blitt slik at vi skal ofre hele velferdsstaten, tryggheten og sikkerheten til landets befolkning på disse økonomiske immigranter? Norge kan ikke lenger kan ta ansvaret for all verdens galskap, der massene overføres nordover. Og der dette vil bli vår egen undergang, om vi bare lar humla suse!

garfors 060914

Amund Garfors
Narvik,13.10.16

 


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 900 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015