one world governmentEn ting som er bra med Barack Hussein Obama er at han ikke ville støtte en angrepskrig mot Iran som krigshauken Netanyahu ville ha. En stamme fra Midtøsten har stor økonomisk og politisk makt i USA og har klart å få i stand angrepskrigene mot Serbia, Irak, Afghanistan, Libya og Syria. Alliansen USA/Israel bør holdes ansvarlig for flyktningkrisen i Europa. At EU ikke løfter en finger for å stoppe immigrantinvasjonen er enda mer frustrerende.

I stedet plasserer de ut rakettbatterier rettet mot Russland og dette er raketter som kan utstyres med nukleære stridshoder. Toppen av idioti og galskap.

Men tro nå ikke at flyktningkrisen er utilsiktet, den er planlagt, timet og tilrettelagt. Europa skal ødelegges for å gi plass til Global Governance. Masseinnvandringen er et politisk våpen.

Dette er hentet fra Derimot: Arbeiderpartiet, sosialdemokrater i alle land, er medlemmer i noe som heter Sosialistinternasjonalen. Denne vedtok et manifest for rundt ti år siden i Sao Paolo i Brasil hvor det gikk inn for Global Governance.

Global Governance 261116

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 26.11.16