is flaggPå nyhetene kan man nå høre at terrorgruppen IS planlegger å slå til med terror over en rekke steder i Europa. Grunnet deres tilbakeslag i Irak og Syria, der de har møtt betydelig motstand, så ser de nå vestover. Det mens russerne bomber dem 24 timer i døgnet. Dermed har et økende antall av disse fremmedkrigerne begynte å returnere til Europa. Ja, disse som tidligere er premiert med statsborgerskap og pass i en rekke land innafor EU.

Nå har dette ført til stor bekymring og økt risiko for at IS snart vil gjennomføre terror i en rekke europeiske land. Dette ifølge en nylig rapport fra Europols antiterrorsenter. Frankrike, Tyskland, Nederland og England er de mest sannsynlige land som først vil få erfare at terroristene og jihadistene er kommet tilbake. En må vel være konge eller statsminister, og som er så heldige at de kjøres i skuddsikker bil, for ikke å klare å innse hva som venter også i dette landet?

Nei, man bare fatter og begriper ikke at opplyste, tenkende og intelligente mennesker over hele Europa, ikke enda har forstått faren med islam. Der de t.o.m. har ønsket denne ideologien velkommen til gards. Og i tillegg betalt hundrevis av milliarder av kroner for å få disse fotsoldatene iblant oss?

Europeere flest har hatt god tid til å sette seg inn i denne livsfarlige ideologien islam, og som myndighetene har latt seg lure til å tro, at dette er en religion, på lik linje med kristendommen. En kan bare ikke ta større feil. Og ingen europeer bør ha en eneste god unnskyldning for ikke å ha kunnskap om den enorme trusselen som nå står på vår dørstokk. Og ikke minst om jihad, som i sin nærhet til oss representerer død og fordervelse. At de fleste ser ut til aktivt og lat være å skaffe seg informasjon, men i stedet kun tatt til seg pro-islamsk PROPAGANDA – fra ”multikulturelle” myndigheter og ”PK-media” – det er ene og alene deres eget ansvar.

Samtidig er det VÅRT ansvar innafor FMI – som faktisk har skaffa oss litt kunnskap om emnet – der vi forsøker å gjøre alt som står i vår makt, for å spre denne kunnskapen til våre medmennesker. Men dessverre, så har vi blitt møtt med en stengt dør i altfor lang tid.

I mellomtiden kan vi glede oss over at folk i USA har begynt å våkne! Ikke bare har det amerikanske folket nå valgt en president som åpent har erklært islam for en fiende, og som vil begrense muslimers muligheter til å ”invadere” USA. Ja, der også kristne ledere i landet taler frimodig og klart MOT islams trussel!

Og det er på høy tid vi også nå har fått slike ærlige mennesker på plass også i Europa, f.eks Geert Wilders i Nederland.  Donald Trump viser nå veien for Europa. Og derfor kan verden fortsatt gå framover – dersom vi bare vinner kampen mot islams demoniske krefter. Ja, som dessverre har fått fotfeste på dette kontinent. Må Vår Herre holde sin hånd over Europa i disse farlige tider!

Terror i Europa 031216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 2.12.16