header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

mikael jalvingMikal Jalving.

Nylig hørte jeg den danske journalisten Mikal Jalving i en debatt om innvandring. Der vestlige politikere er vettskremte ved møtet av islam. Men der Jalving også kom med sterke anklager mot disse og ikke minst sine egne kolleger som er blitt PK (politisk korrekt) og en gjeng feminiserte sveklinger. Ja, som ikke lenger tør stå opp og forsvare kvinner og barn mot islamiseringen av Danmark.

Nei, det er ikke en dag for tidlig at noen tar bladet fra munnen og synger ut om hva som er i ferd med å hende i land etter land over hele Vest-Europa. Men er det egentlig islam som står bak den store forandringen vi ser i dag? Jeg er ikke så helt sikker lenger. For jeg tror nemlig, at det er usynlige krefter i samfunnet som bare bruker muslimene for å lirke på plass et samfunn som vi snart ikke kjenner igjen. Og man kan bli vettskremt av mye av det man ser og hører.

Ja hvem er det som kaster ut den opprinnelige befolkningen fra kommunale leiligheter og boliger bl.a. her i Narvik? Og til fordel for innvandrerne? Hvem er det som inviterer islam og muslimer til landet? Hvem hjelper dem med transport til Norge? Og hvem leser koranen for dem i våre kirker? Hvem fjerner alle de kristne symboler rundt omkring i landet? Hvem er det som hele tiden prøver å innskrenke vår ytringsfrihet? Hvem er det som har bestemt at vi skal bli straffet for våre ytringer? Hvem er det som tillater at narkotika har fått fri flyt i samfunnet? Hvem er det som tillater innvandrerne å voldta og rane folk omkring i våre byer? Hvem er det som tillater at det gis ingen eller lav straff for dette? Hvem tillater og bestemmer at innvandrere skal ha flere rettigheter enn den opprinnelige befolkningen? Hvem bestemte at det var greit å komme til Norge uten papirer eller med falske pass? Og hvem har bestemt at de nye lovene som snart kommer når det gjelder overvåkning, der etterretningen har fått frie tøyler? Ja, jeg kunne komme med enda flere spørsmål, men jeg veit det er bortkastet, for noe svar vil jeg aldri få.  Men jeg vil bare tilføye at mennesker som har reist gjennom minst 10 land og hvor det er fred, de er IKKE asylsøkere! Og har dermed IKKE rettslig grunn til opphold i kongeriket! For slikt blir det kaos og konflikter av!

Ofte lurer jeg sjøl på hvorfor jeg gidder å sitte her og skrive disse avisinnleggene som likevel ikke blir tatt alvorlig.  Jeg kunne ligget på en hvit sandstrand på Bahamas og kost meg i sola.  Men når man ser hva som skjer i en verden som står på hodet, da har man bare en plikt til å si i fra om hva som venter oss alle.

Nå strømmer muslimene, både sunni og shia vekk fra krig i Midtøsten og inn i vestlige land. Samtidig lages det en trykkoker i Europa, der vi kan forvente at elitens verktøy ISIS, blir å gjennomføre angrep i en rekke byer. Ja, det kan gjøres provisoriske forsøk på å minske risikoen, for at det skal se ut som vi har kontroll i denne globale galskapen. Men dagens asyl og innvandringspolitikk er rett og slett en forbrytelse mot eget folk og fedreland som våre EGNE står bak, og ikke muslimene! Ja, disse håndhilsende forbryterkameratene i alle vestlige land, slike som f.eks. utenriksminister Børge Brende og globalisten Jan Egeland bedriver, det er en skam. Men ikke at dette overgrepet mot eget folk blir mer legitimt av den grunn. Men de stoler vel fremdeles på at de tilhører den sterke siden, de aller fleste vestlige politikere? Da de er gjennomsyret av samme type overgrep mot sine egne folk.

Hvem står bak 111216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 9.12.16


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1059 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015