header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

solbergKan ikke akkurat si jeg lot meg begeistre av årets Nyttårstale som Erna Solberg serverte oss på 1. nyttårsdag.  Det var jo også bra at den talen var tekstet. For det er nesten umulig å forstå hva Solberg sier. Når man både snakker Bergensdialekt, og i tillegg bare uttaler halve ordet, da blir det vanskelig å få med seg sammenhengen i talen!

Når først noen skal vises fram og få litt heder og ære i dette landet, da bør man i hvert ikke være norsk.  For Solberg, hun var mest stolt av å vise fram Norges første kvinnelige bussjåfør fra Somalia, ikledd hijab. Men hun glemte visst de titusener av menn og kvinner fra Somalia som lever høyt på strå, i nye hus og leiligheter som staten forærer dem gratis og franko.  Mens NAV utbetaler faste månedlige beløp. Der lediggang er deres eneste bidrag til velferdsstaten Norge.

Ellers nevnte hun heller ikke klasseskillet, og som bare blir større og større. Uføre og pensjonister blir ranet av den grådige staten for å finansiere enda mer bistand og import av kriminelle analfabeter. Og det mens middelklassen blir utradert pga. høyere skatter og avgifter.

Jeg fikk en telefon på nyttårsaften fra en eldre mann som bodde på en kommunal institusjon. Han fortalte meg at der serverte de noen fæle og uspiselige karbonader med potetmos. Ja, som nyttårsmiddag! Nei, ikke engang litt stekt løk hadde de råd til. Og slik blir våre eldre behandlet, mens ”våre nye landsmenn” lever i luksus, på flotte fire stjerners hoteller, med en kostpris på 2-3000 kroner i døgnet.

Nå stiger bensin og dieselprisen fra i dag. Morsomt dette, nå som oljeprisen har tatt seg litt opp og stabilisert seg. Og vi husker jo Høyre og Frp som gikk til valg for at avgiftene skulle kraftig ned?   Der ”bom-mafiaen” skulle omtrent avskaffes. Men i stedet har vi fått rekordhøye avgifter på drivstoff. Og aldri har staten tatt inn så mye i bomavgifter langs veiene.  Faktisk over 300 milliarder kroner i 2016!

Det er bare å håpe at revolusjonen snart skal komme! For det må da være måte på hvordan folket skal la seg ”voldta” av udugelige/korrupte politikere som sitter på Stortinget?

Statsministerens nyttårstale 2016 030117

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 3.1.17


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 698 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015