header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Åpent brev til UNE, UDI, Justisdepartementet og Sylvi Listhaug.
 
mahmod statsborgerskapMahad Adib Mahamud. Skjermdump fra Aftenposten.

Viser til medieomtale av Mahamud saken.

På Dagsrevyen den 16.1.17 ble seerne fortalt at det var kommet sterke reaksjoner mot tilbaketrekkingen av statsborgerskapet til Mahamud. Hvem er det som reagerer så sterkt mot dette vedtaket? Jo de som reagerer sterkt mot alle slike saker. Ute i folket er reaksjonene at asylbløffer ikke skal belønnes. Fra annet hold er, som vi ofte ser, holdningen det motsatte. Sylvi Listhaug gjorde som vanlig en sterk figur i intervjuet på Dagsrevyen ved å forklare hva som ligger bak det å trekke tilbake statsborgerskap.

Et annet forhold som bør komme frem er at mannens hjemland trolig har et skrikende behov for den kompetanse og kunnskap som denne mannen besitter etter utdanning i Norge. Hjerneflukt fra u-land bør ikke Norge bidra til selv om media, politikere, advokater og andre interessegrupper tydeligvis mener at slike forhold er uvesentlig.
 
Jeg vil be utlendingsmyndighetene om å stå frem og fortelle hva som ligger bak det å tilbaketrekke statsborgerskapet til vedkommende, da media har gått ut med sine versjoner som kan skape et feil inntrykk av hva som ligger under i saken. Media har som vi alle vet sin agenda, som de sammen med advokater, kan vri på slik at publikum får et feilaktig inntrykk av realitetene i saken.

Mahamud-saken 180117
 
aasenNorvald Aasen
Kvammen, 18.1.17

Kommentarer   

+10 #1 KURT GULDVIK 18-01-2017 22:45
Mannen blir beskrevet som en uvitende 14 åring,som har fått utdelt Norsk statsborgerskap .Men saken er jo det at mannen fikk utdelt statsborgerskap et i godt voksen alder.Og da var han vel klar over at han mottok dette statsborgerskap et basert på uærlige opplysninger.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018


Aksjon Østfold
Tirsdag 11. september 2018


Flygeblad Gjemnes-Molde
Søndag 26. august 2018


FMI Trøndelag informerte på Fannrem
Lørdag 11. august 2018


Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 310 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015