header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

God sommer!

Bondevik Kjell MagneKjell Magne Bondevik. Foto: Wikimedia Commons.

Olav Sæther har skrevet noen ord om norske politikeres deltagelse av ødeleggelse av Jugoslavia på 1990-tallet. Noe som strengt tatt er å regne som krigsforbrytelser.

Det er nå kommet frem at CIA-mannen Osama Bin Laden hadde en rolle i destabiliseringen av Jugoslavia i 1990-åra. Han organiserte fremmedkrigere fra Arabiske land.

Det endte med at det Norske luftforsvaret var med på å bombe Serbia i 1999. K.M. Bondevik & vennene hans kunne fortelle oss så mye at det var "en begrenset militær operasjon".

Det finnes folk som ikke slår seg til ro med desinformasjon, løgner og halvsannheter fra politikere og MSM (mainstream media). Kosovoalbanere fikk anledning til å etablere sitt kriminelle nettverk her. I Kosovo drev albanere med å drepe folk for å selge organer. Har aldri hørt om andre som har drevet systematisk med den businessen. Kosovoalbanere er noen stygge jævler, kan sammenlignes med slike som Madeleine Albright.

Krigsforbryteren K.M. Bondevik har ved flere anledninger beskyldt andre for å ha et "et dårlig menneskesyn", for en hykler.

Den gangen K.M. Bondevik fikk forespørsel fra Bill Clinton om å delta i krigen mot Serbia burde han ha svart: Det får du ordne med selv, din jævla horebukk. Kanskje ufint å si sånt, men bedre enn å gå bak ryggen til sitt eget folk.

Det startet med Jugoslavia. Nå skal Vest-Europa destabiliseres, og det med full støtte fra mange Norske politikere. Gro Harlem Brundtland viste seg på TV da Ap hadde landsmøte, jeg kunne nesten se at det var to horn på hodet hennes. Jeg er ikke skriftlærd, men i åpenbaringen står det i hvert fall om noen dyr med diverse antall horn på sine hoder.

Jugoslavia 240517

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 24.5.2017

Kommentarer   

+9 #3 Amund Garfors 28-05-2017 22:27
Meget bra at du Olav tar opp dette forferdelige sviket mot Serbia som denne drittsekken K.M.Bondevik var med på. Og der NATO og horebukken Clinton klarte å bombe landet sønder og sammen for at disse djevlene skulle få på plass den første muslimske staten innafor EU. Kosovo som er et land som disse muslimene stjal fra Serbia, slik de alltid har stjålet andres land.Og slik de fortsatt driver på, der de skal stjele på Sverige, Norge og Danmark. Noe de vil klare godt, ved hjelp av våre egne undermålere som kaller seg for politikere. Og som for lengst burde vært stilt for riksrett!
+15 #2 Norvald Aasen 26-05-2017 16:07
Ja, Sæther, vi skal holde denne skammelige saken varm. Jeg har mye dokumentarstoff fra denne NATO-krigsforbr ytelsen. Og så sier de at frarøving av et annet lands territorium, som de kaller overføringen av Krim til Russland, ikke har skjedd siden etter andre verdenskrig i Europa. En drøy løgn, det var nemlig det NATO og Vesten gjorde i Serbia! De røvet Kosovo fra Serbia!
+18 #1 Magnar A. Bakke 25-05-2017 11:34
Bondevik oppretta dette Oslosenteret for fred, tydeligvis i håp om å få tildelt Nobels fredspris som ein del av sitt ettermæle. Han er i staden ein soleklar kandidat til å bli tiltalt og dømt i eit nytt og etterlengta landssvikoppgje r!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 366 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015