header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

God sommer!

Olav Sæther har skrevet om norske politikere som har bidratt til krig mot land i Midtøsten, og om media som ikke konfronterer disse.

En ting som våre prostituerte medier aldri forteller oss om er at USA/NATO har skapt mye hat og hevnlyst, særlig i Irak, Libya og Syria. Det er ikke vanskelig å forstå det. Hvordan ville du reagert hvis f.eks. Libya hadde bombet Norge, ditt hus, og din familie?

Prostituert-media har fortalt mye om Saddam, Gaddafi, Assad, og at vi har/hadde en moralsk plikt til å beskytte folket mot disse fæle diktatorene. For noe svada.

Skal ikke nevne navn i dag, men jeg mener at Norske politikere som har medvirket til disse angrepskrigene er krigsforbrytere.

Det de gjør nå er å slippe løs disse som er fulle av hat og hevnlyst på sivilbefolkningen i Europa. Og det med fullt overlegg. Hvorfor? Jeg tror det er fordi de vil innføre en politistat der individuell frihet ikke finnes mer.

Det er ikke sikkert at norske krigsforbrytere blir stilt til ansvar. Men vi kan fortelle dem hva de er for noe.

Norske krigsforbrytere 080617

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 8.6.2017

Kommentarer   

+6 #9 Norvald Aasen 19-06-2017 06:36
Men, Olav, det var jo skrekkelig å se oppførselen av Staff. Men han var vel pålagt å oppføre seg som pøbel, sånnne elsker jo NRK. Marit Christensen og Per Ståle Lønning burde skammet seg.
+6 #8 Goggen 17-06-2017 06:15
Norvald Aasen, jeg tror Jacuesson snakker litt kode her (man må tross alt være litt strategisk ute i virkelighetens verden). Med "muslimer har plikt til å beskytte kristne" sikter hun vel spesifikt til de opplyste Alawittene som Assad tilhører. Men også: Saddam var sunni og forstod at de kristne var godt nytt for Iraks næringsliv.

Uansett; Herland Rapporten er et friskt pust sammenlignet med det fordummende pk-tullet vi serveres av Nrk dagsnytt/(l)uri x, etc.
+7 #7 Norvald Aasen 16-06-2017 22:06
Ja, Goggen, disse kvinnene setter norske journalister i sitt rette lys. men Jakkeson sier at muslimene i følge Koranen har plikt til å beskytte de kristne. Men her er jeg litt i villrede. Når de kristne er dhimmier er det mulig at det er slik, men som dhimmier er de kristne annenrangs borgere. Ellers å er her mange gode og kloke innfallsvinkler og resonnemang. Også dette at Vesten skal bestemme hvem som skal styre, f.eks. i Syria, Vesten har rotet til hele midtøsten og har fadderskapet på IS og andre som dreper uskyldige mennesker både i Europa og andre steder. Assad har vel holdt en kontroll slik at de forskjellige gruppene av folk har levd side om side i fred. Men når islam har hatt makten så har det vel i islams sin 1400 historie ikke vært samfunn som har bestått av fred og fordragelighet. Det kan det ikke bli når noen grupper må leve som dhimmier som mindreverdige underlagt den herskende gruppen.
+7 #6 Goggen 16-06-2017 18:45
Fyll opp kaffekanna folkens og len dere tilbake i godstolen mens dere nyter hvordan disse to grepa kvinnfolkene gir de krigshissende pk-snørrvalpene på Marinlyst buksevann så det monner:

"Ren propaganda mot Syria - Kari Jaquesson til Herland Rapporten"

youtu.be/cWRKLCHMD4g

youtu.be/xKERnjH7oB8
+8 #5 Goggen 14-06-2017 21:04
Jaquesson vitner mot de norske krigsforbryterne:

"...vi med på en folkerettsstrid ig og ulovlig invasjon av en suveren stat."

youtu.be/KhKlshxN2MI - se&spre!
+9 #4 Olav Sæther 11-06-2017 12:23
En ting som kan være greit å vite er at PST er CIA under dekke av å være en Norsk sikkerhetstjeneste.
Benedicte Bjørnland synes jeg ligner mye på Madam Mim. (Madam Mim er en Walt Disney-figur)
+11 #3 Goggen 09-06-2017 14:38
Kari Jaquesson tar bladet fra munnen idag og kommer til å stille opp på Steigan for å si sin mening om “Krigsforbrytel se(ne) i vårt navn”

steigan.no/.../...

Norske borgere er blitt tildelt rollen som legitime terromål pga av våre hatefulle og griske politikere som går over likhauger (eller knokkelberg!) for å få fete jobber i onde globalist-organ isasjoner ved å være med å spre "demokrati og menneskerettigh eter" med bomber fra oven. Fy rakkern!
+19 #2 Norvald Aasen 09-06-2017 08:37
Kloke ord og ren sannhet, Olav! De drepte diktatorene som holdt samfunnene noen lunde i sjakk. Ikke det at jeg har noe til overs for diktatorer enten de er i Norge eller i midt-Østen. Sannelig finnes de i Norge også! Mens terroristene hevner seg på europeerne for Vestens politikeres feilgrep og krigsforbrytels er så henter Europas politikere og ledere nye forsyninger med terrorister over Middelhavet og inn til Europa. Europas folk velger seg sine bødler som ledere som i neste omgang ledere sine undersåtter frem til terroristene sverd. Vi lever i en gal verden, og befolkningene er lojale overfor sine egne bødler! Kan det bli verre?
+19 #1 Kaspar J. Birkeland 08-06-2017 18:30
Ja og på balkan bombet den kristne i 78 døgn i strekk... SÅ vist er det krigsforbrytere . Du har helt rett , Olav.... Men planen er klar fra Globalistene, med Soros i fronten. Europa skal ødelegges :(

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 369 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015