header

Foto over: Wikipedia.orgsommer i kristiansund 2015 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

1280px Fritt ord 01Lokalene til stiftelsen Fritt Ord. Foto: Wikimedia Commons.

Norvald Aasen skriver om den statsfinansierte medias sensurering og den politisk korrekte Fritt Ord Pris.

Kjære Dagens debattred. Takker for svar, og retur av mitt leserinnlegg. 

Ja, pressen og øvrige media har laget så mange restriksjoner med hensyn til vanlige menneskers frie ytring at det kan brukes alle mulige hindringer for å stoppe friske og ærlige innlegg. Dette er det samme, med noen få unntak, over hele norsk presse og media. Men er man politisk korrekt så er det ingen begrensninger på spalteplass og antall tegn som tillates. Jeg pleier å si til folk jeg snakker med at norsk presse har stappet ytringsfrihetens fane ned i den dypeste skuffen, låst skuffen og kastet nøkkelen. Vi har ikke reell ytringsfrihet i Norge, den fungerer helst fra talerstoler ved festlige anledninger og for politiske korrekte av ulik profesjon, ulike kjendiser, politikere og pressens egne allvitere.

Folk flest er så lut lei av disse maktmenneskene som tuter oss ørene fulle sent og tidlig om hvordan vi skal tenke, hva vi skal mene og si og hvordan vi skal innrette oss i våre liv at mange slutter å kjøpe aviser.

Noe rart kalles Fritt Ord Pris, den deles ut til mennesker som gjennom sine politisk korrekte meninger og handlinger er blitt sukkersøte sussebasser for makteliten. Slike personer har åpne linjer til enhver avis og kan komme til orde med det de måtte ønske. Og mer enn gjerne med grov sjikane og dritt om meningsmotstandere – de politisk ukorrekte –lavkastemenneskene! Mennesker som prøver å komme til orde med sine ærlige tanker og meninger om et samfunn som de ser rakner og råtner kommer aldri på tale får noen priser. Det var slike mennesker og sammenslutninger som skulle fått fritt ord priser, de som tør å tale makten og styggedommen midt i mot! Ikke de som aldri opplever begrensninger på sine ytringer og handlinger. De politisk korrekte samfunn er syke samfunn som lever med, og for, løgner og svik, enten landet heter Nord-Korea eller Norge!

Fritt Ord Pris 220617

Med ærlig hilsen

aasenNorvald Aasen
Kvammen, 22.6.2017

Kommentarer   

+9 #2 Norvald Aasen 23-06-2017 16:52
Takk, Kaspar, Men vi bør vel heller tenke sånn at de skal ikke bli kvitt vår røst. En annen ting er å sende til nettsteder og til den man henvender seg til, som f.eks. politikere, slottet m.fl. Da bør man ordlegge seg slik at de ikke har noe å ta oss på. Kan ofte være vanskelig, men bruk heller spørsmålstegn isteden for påstander. Og husk, vi har lov til å tru det ene og det andre. Dessuten gjør du og Bjørnar en fabelaktig jobb på andre områder. Håper vi treffes til høsten.
+11 #1 Kaspar J. Birkeland 22-06-2017 17:18
Sanne og ærlige ord , Norvald...Har av og til sagt til meg selv, hvorfor skal jeg gidde å forsøke å få ned noen ord til et leserinnlegg. Når det alikevell alldri blir satt på trykk !
mvh.

kaspar

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 109 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015