header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

God sommer!

moske furuset 2Furuset moské i Oslo. Foto FMI.

Vidar Kleppe som er stortingskandidat for Demokratene i Norge, Vest-Agder fylke, tar i dette innleget til orde for at det må innføres forbud mot å holde taler og prekener på andre språk enn norsk i moskeer i Norge.

Ekstreme islamister representerer fortsatt den største terrortrusselen mot Norge i 2017. Også for 2017 vurderes det som mulig at det vil bli gjennomført terrorangrep mot Norge. PST mener Norge fremdeles står overfor et utfordrende trusselbilde, ikke minst fordi IS har oppfordret sympatisører til å utføre terrorangrep på egen hånd.

Norge har flere ganger blitt gjenstand for islamske terrortrusler. Denne trusselen mot Norske og demokratiske verdier kommer fra IS og andre radikaliserte muslimer, som kaldblodig og hensynsløst halshugger sine uskyldige ofre i Allah navn.

Flere av disse ekstremistene har tidligere vært aktive i moskeene i Norge. Grunnet denne skremmende utviklingen mener Demokratene i Norge det nå må innføres et forbud mot å holde taler og prekener på andre språk enn norsk i norske moskeer.

Da journalister som forstod urdu infiltrerte en pakistansk moske i Storbritannia, ble de sjokkert over hvilket budskap som ble spredt fra talerstolen. Det ble bant annet oppfordret til hellig krig, drap på homofile og til å slå jenter på åpen gate i ansiktene dersom de gikk uten hijab.

Hva som blir forkynt i norske moskeer må vi få en bedre kontroll med enn det som skjer i dag. Demokratene i Norge vil derfor også at imamer fra utlandet, i fremtiden må nektes arbeidstillatelse i Norge.

Islam og terror 250617

vidar kleppeVidar Kleppe
Stortingskandidat for Demokratene i Norge

Kommentarer   

+4 #9 Olav Sæther 05-07-2017 15:46
Sagt på en enkel måte: Oligarker og NGOer står bak masseinnvandrin gen til Europa. Hvorfor? For å svekke Europa slik at de i neste omgang kan overta landenes naturresurser. Se på Hellas. Kynisk, spør du meg.
+8 #8 Norvald Aasen 30-06-2017 14:50
Bra Rune, da er vi på samme lag. Ha en fin helg og fine sommerdager.
+13 #7 Rune 29-06-2017 22:54
Sitat fra Olav Sæther:
RUNE, det er riktig at nordmenn holder sammen for eksempel i Thailand. Det er bare det at de fleste er pensjonister eller kan forsørge seg selv på annen måte. Så langt jeg vet er det en forutsetning at man ikke skal være en byrde for den Thailandske staten hvis man skal oppholde seg der.


Det beste med Thailand er at de har kontrollen selv, ved at de utsteder kun årlig oppholdstillate lse med meldeplikt hver 90. dag(pensjonist visa el. giftemål visa ). Litt slitsomt for brukerne, med veldig bra for Thailand som rike. Det finnes ingen garanti for å få fornyet visa og da er det rett hjem der du kom fra.
+14 #6 Rune 29-06-2017 22:46
Til Norvald : Jeg er faktisk enig med deg og mitt sinn gråter over utviklingen. Jeg ønsker ikke de såkalte nye landsmenn velkommen til Norge. De er ikke mine landsmenn. I mitt stille sinn hadde jeg ett ønske at de blir sendt tilbake der de kom fra. Gjerne med makt. Situasjonen i dag er at kongen med statsminister hyller våre inntrengere/par asitter. I dag har vi kun fedrelandet igjen å sloss for. Eksemplet som ble brukt, var for å illustrere at ordet integrering er en vits. Stoltheten som jeg følte av Norge er på vei til å bli smuldre opp og jeg kan ende som rotløs på mine gamle dager. Jeg lurer og har lurt veldig lenge på hvorfor hovedtyngden av nordmenn ønsker denne utvikling og forsvarer denne så innbitt.
+12 #5 Norvald Aasen 29-06-2017 08:35
Til Rune: Jeg ønsker ikke å bli integrert i den flerkulturelle elendigheten som vi blir påtvunget. Hensikten er ikke at de fremmede skal integreres i vårt samfunn, men at vi får et fremmedsamfunn i Norge der vi skal integreres. Jeg ønsker ikke integrering av dine nye landsmenn, de er ikke mine landsmenn. Mest mulig repatriering kan gi oss landet vårt og vår selvstendighet tilbake. Erna Solberg uttalte nylig på Dagsrevyen der hun brøytet seg frem mellom matbordene under muslimenes Id fest, og der hun samtalte med dette muslimske Skam-kvinnfolke t: Dere har stått med en fot i to kulturer nå skal dere skape en ny kultur. Altså er det muslimene som skal skape en ny kultur i Norge, vår egen kultur skal på dynga, må vi begripe. Jeg skjønner ikke hvor dagens nordmenn befinner seg, ønsker dere å gå inn i brottene og forlise med vårt gamle ærverdige fedreland, Rune?
+13 #4 Olav Sæther 29-06-2017 06:32
RUNE, det er riktig at nordmenn holder sammen for eksempel i Thailand. Det er bare det at de fleste er pensjonister eller kan forsørge seg selv på annen måte. Så langt jeg vet er det en forutsetning at man ikke skal være en byrde for den Thailandske staten hvis man skal oppholde seg der.
+17 #3 Bjørnar Røyset 28-06-2017 04:54
Burde vært overvåket for lenge siden. Har ikke manglet på advarsler: fmi.no/.../...
+26 #2 Rune 28-06-2017 03:42
Jeg vil dra denne litt lenger å si at vi må forby moskeer i Norge. Det blir ikke integrasjon av nye landsmenn så lenge de har en møteplass hvor de dyrker sin dysfunksjonelle kultur. Nordmenn i utlandet blir heller ikke særlig godt integrert i ny kultur der de kommer. De har en tilbøyelighet å menge seg sammen. Bare se på 17.mai toget i Bangkok. Ikke mange der som snakker Thai og spiser lokal mat av nordmennene. Slik det ser ut nå, tar muslimer mye plass i det offentlige rom og de ønsker at verten skal tilpasse seg. Dette blir verre og verre ettersom parasitten vokser.
+17 #1 Olav Sæther 25-06-2017 14:27
Helt greit dette Vidar, alle monner drar....

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 362 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015