header

Foto over: Wikipedia.orgsommer i kristiansund 2015 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Jonas Gahr Støre undatedJonas Gahr Støre. Foto: Wikimedia Commons.

Ope brev til Ap-leiar og statsministerkandidat, Jonas Gahr Støre.

I reportasje på dagsrevyen den 9. juni 2017 om AP-toppane sin busstur i Oslo der de lova gull og grøne skogar, uttala du at dei store statlege bidraga til kollektivsatsinga i byane ville vere i "fellesskapets interesse".

Eg skal fortelje deg, Gahr Støre, at eg er så gamald at eg har lært at politikarane, ikkje minst i Ap, sine lovnadar til beste for "fellesskapets interesser", eigentleg handlar om politikarane og eliten sine eigne interessar! Umettelege på makt og merksemd!

Det heile dreiar seg om at eliten får lure veljarane til å hjelpe dei til makt, meir makt – rå makt! Velgarane får ikkje eingong velje dei politikarane dei helst vil ha, vi får servert partia sine politisk korrekte kandidatar til å røyste på.

Eg trur heller ikke at ein mangemillionær, som du, har den minste forståing for kva som gagnar vanlege folk, og kva som er i deira interesse. Korleis vart mangemillionæren Jonas arbeidarpartimann og småkårsfolka sin talsmann og velgjerar? Var det slik det var lettast å få makt? Eg trur heller ikkje at du, Jonas, i likheit med dei andre globalistpampane som fru Brundtland, Stoltenbergane, Jagland, med fleire av den sorten, har den minste forståing for oss nordmenn sitt ynskje om å få leve i fred og fridom i vårt eige heimland.

Du sa på eit TV-innslag for ei tid sidan at vi no skulle få ein sterk folketalsvekst i Noreg, noko som sjølvsagt skal skje gjennom masseinnvandring. Det var snakka om 2 millionar framande. Lat oss vere ærlege og kalle dei med rette ordet, erobrarar! I nærmaste åra skulle desse innta riket. Du fortalde oss at du gleda deg til å vere med på denne utviklinga, eller kall det heller avviklinga. Du har også uttala at det multikulturelle Norge er ditt prosjekt. Men er det nordmenns prosjekt? Alt her skil du nok lag med Noregs to urfolk, nordmenn og samar?
Og då, Støre, då vil nordmenn verte ein minoritet i eige land. Og dette gler du deg altså til å bidra til!

Nyleg såg eg også eit innlegg på Facebook der det vart hevda at du som storaksjonær i eit skipsrederi hadde kasta dei norske sjøfolka i land for så å byte dei ut med lågløna filipinarar. Er dette sant, spør eg?

Vidare kan eg fortelje deg at ein av dine betrudde menn, Trond Giske, som vi stadig ser som ein påfugl i Ap-korga, synes eg har lite grunn til å bruse med fjæra. Som AUF-leiar stod han som ansvarleg for dei grove postkorta som han let sende ut til "Gutta i FMI", og der hovudbodskapen var ma. dette: "Husker du sist din jævla nazist, vi vant dere forsvant".
No var det slik, og det viste også AUF-leiaren Giske og hans flokk, at FMI vart teken opptakten til av krigsveteranar frå 2. verdskrig, krigsseglarar og folk som hadde sete under tortur hjå gestapo. Det var også slike folk som var styremedlemar i FMI. Kva kjensler trur du at desse heiderspersonane hadde for Trond Giske sin grove hets? Underteikna har kopi av mange av desse postkorta tilgjengelege enno. Jamvel Kongehuset har fått kopi av dei ved passande høve.

Det er ikke berre hetsen frå dine partifeller mot ei av dei beste statsrådane Noreg har hatt på mange tiår som får meg til å sjå på svært mange Ap-arar som ramp og pøbel, men også andre opplevingar frå statsmakta sitt opphav og avkom gjer at mi politikarforakt no er grunnfesta, sunn og ekte.

Store ord og feitt flesk? 160717

aasenNorvald Aasen
Kvammen, 14.6.2017

Kommentarer   

+1 #6 Olav Sæther 01-08-2017 07:39
En ting som jeg synes det er viktig å påpeke: Arbeiderpartiet s taktikk nå er å ikke nevne masseinnvandrin gen, det er en ikke-sak.
Den som husker 1990 åra vet at AP hadde den samme taktikken den gangen. Det som skjer nå er et gufs fra fortiden, som er ekstra illeluktende.
+6 #5 Magnar A. Bakke 23-07-2017 09:01
Flott bidrag til å rive av fårepelsen til desse hyklarane! No når valkampen er i gang er det ufyseleg å sjå desse folka reise rundt med dei glatte smila og med søtt flesk på kroken dei skal ha oss til å bite på. Og jau er her nok av naive skjeler som sluker både agnet og snøret til desse politikarane.
Det er neppe tilfeldig at det er politikarar og andre som vil høyre til eliteflokken i samfunnet som er mest opptekne av denne nye "selfi-trenden" med mobilkamera. Og Trine grandiosa har tru på att Venstre kan kome godt over sperregrensa til Tinget berre dei kan smile meir i valkampen, appellerte ho! Å huff! Å huff!
+6 #4 Olav Sæther 18-07-2017 18:45
Jonas er en oligark, etter Norsk målestokk. Hvem tror at den mannen vil gjøre noe for vanlige arbeidsfolk?
+8 #3 Norvald Aasen 18-07-2017 08:37
Flott, May Harriet, at du kommenterer her med dine historiske kunnskaper og viktige dokumentasjon. Du har et hav av kunnskaper - og takk for det!
+8 #2 May-Harriet Seppola 16-07-2017 16:55
Jeg har problemer med å skjønne at denne mannen har noen form for tillit i det hele tatt , når jeg tenker på hva han står for.
Utenriksminister Støre ansatte sin mangeårige venn Morten Wetland til stilling i FN som ambassadør.. Denne Wetland har vært sentral figur i å få innført EØS avtalen sammen med Støre i 1986-92.. Han var også direktør i Statskraft med spesialoppgaver mot EU. Her ser dere fluelimet i Europa-bevegels en i full enighet samkjørt og glattbarbert imot Norges Grunnlov.
Morten Wetlands siste kraftanstrengel ser var ved Statsministeren s kontor som sekretær.
De som har overtatt muldvarprollene i norsk politikk etter Jens Christian Hauge og Stein Rognlien er etter min oppfatning de to hovedmennene bak EØS-prosjektet, nemlig Jonas Gahr Støre og Morten Wetland. Hele det såkalte "EØS" er deres oppfinnelse. I realiteten var "EØS-forhandlin gene" bare en gjennomgang av hvilke lovendringer som måtte til i forbindelse med EU-medlemskap. Overfor norsk opinion ble det gitt inntrykk av at det var en egen "EØS-avtale" det ble forhandlet om. Jonas Gahr Støre skrev talene for Gro Harlem Brundtland og ga inntrykk av at hun tok opp det som i media var fremstilt som "norske interesser", men i møtene, som var lukket for pressen, sa Gro noe helt annet. På et møte der Støre hadde laget et tosiders "innlegg" bare for å bløffe norsk opinion, satte jeg demonstrativt et kryss over alt det Gro ikke sa. Gahr Støre ble livredd for at jeg skulle gi kopi av mitt eksemplar til pressen og fulgte etter meg til kopimaskinen for å sørge for at det var hans løgner som ble distribuert. Morten Wetland sto for den juridiske biten i tilpasningsforh andlingene. Han gjorde aldri forsøk på å fremme norske interesser, men så det som sin oppgave å få EU-retten innført i Norge så fort og grundig som mulig. Wetland var på mitt aspirantkull. Han er i likhet med Støre en intelligent mann som har gått i "muldvarplære" i mange år. Nå ser det ut til at de to kumpanene sluttfører EU-tilpasningen e under dekknavnet WTO. Reelt sett har Norge vært EU-lydrike siden 1991. Men folkeflertallet vil fortsatt gi fremtidige generasjoner muligheten til å innrette seg annerledes og sier derfor "nei til "EU":http://bmo nline.no/html/w etland.html
+10 #1 Bjørnar Røyset 16-07-2017 13:43
Norske politikere arbeider for egeninteresser, ikke for Det Norske Folk.

Videre har disse førsterett til beskyttelse av norsk politi: www.youtube.com/.../

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 111 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015