header

Foto over: Wikipedia.orgsommer i kristiansund 2015 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Olav Sæther har skrevet om totalitære regimer:

Stalin i 1943euTotalitære regimer har det til felles at de har et sterkt behov for å kontrollere sin egen befolkning. Det kan være alle slags forbud og påbud som er urimelige. For eksempel at det ikke er lov å si til ei burka-kjerring at sånn kler vi oss ikke i Norge.

Jøden Karl Marx skrev det kommunistiske manifest, som er Jødedom (talmud) som en politisk ideologi. Sovjetregimet var etter min mening verdens verste. Stalin sørget for at det ble startet forskning på å avle frem et folkeslag som skulle være lett å kontrollere og herske over.

Islam er også en politisk ideologi. For mer enn tusen år siden begynte de med innavl i den hensikt å få et lydig folk. Og det ser ut som det har vært vellykket.

Noen sier at kommunismen er på "historiens skraphaug". Det stemmer ikke, EU er styrt på samme måte som Sovjetunionen. EU blir styrt av noen få personer som utnevner hverandre og unionen er overordnet nasjonalstatene.

Etter min mening er selvstendige nasjonalstater det beste systemet. Nordmenn er helt klart imot EU-medlemskap, men på Stortinget er der et kartell som gjør alt de kan for å legge oss under EU. Stortinget er ikke folkets røst. EU, som er et totalitært regime har det samme behovet som Stalin og profeten Muhammed hadde, altså å få et lydig folk. Vi er allerede Dhimmier over skatteseddelen enten vi vil det eller ikke.

Situasjonen i Europa i dag er det særlig England, USA og EU som har stelt i stand. Hvor mange tusen terrorister og hvor mange sovende terrorceller som befinner seg er det vel ingen som vet. Men som sagt, dette er noe våre politikere har stelt i stand og som man reder så ligger man.

I 1970-åra hadde Afghanistan en Sovjet-vennlig regjering, derfor begynte CIA å sende jihadister – fremmedkrigere dit for å destabilisere landet. Det er ikke noe nytt at CIA organiserer fremmedkrigere.

Leonid Bresjnev fant det nødvendig at den røde arme gikk til aksjon i Afghanistan i 1979. I den anledningen var også Bresjnev på forsiden av TIME Magazine. MSM var dominerende den gangen, derfor var det også vanskelig å vite nøyaktig hva som foregikk.

Totalitære regimer 250617

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 17.7.2017

Kommentarer   

+10 #4 Norvald Aasen 19-07-2017 07:46
Julihus: Jeg vil nok si at Norge er ganske totalitært. Vi som har opplevd å stå frem som politisk opposisjonelle har vel fått føle det. Hva med vår ytringsfrihet, våre menneskerettigh eter når det gjelder å verne om eget fedreland, hva med "rettsstaten" som vi har fått erfare er ganske tvilsom. Hva med Myrdasakene, holdningen og løgnene mot FMI, Jan Høeg, merete Hodne, Løschbrand, Jonstad ogflere. dessuten, Julihus: Hvem er det som har laget sporene som Norge skal kjøre etter? Jo det er disse som har hyllet de verste diktatorer verden har opplevd og der det ligger hauger av lik i kjølvannet. Hva annet enn totalitært samfunn kan vi vente oss med disse menneskene i førersetene og som påvirkere i vårt land?
+8 #3 Olav Sæther 18-07-2017 11:35
Stalin fikk en gedigen Mercedes Benz i gave fra Hitler den gangen de var kompiser. Jeg tror den bilen nå befinner seg på et museum et sted i USA.
+5 #2 Julihus 18-07-2017 10:58
Vi kan vel ikke si at Norge er totalitært, det er bare det at "Alle skal med"...
+9 #1 Norvald Aasen 18-07-2017 08:33
Svært viktig artikkel dette, Olav. Jeg er enig, men må tilføye at Stalin og Hitler var på samme plan. De inngikk f.eks. Molotov - Ribbentrop avtalen som beseglet Polen og de Baltiske land sin skjebne. Stalin var fascinert av Hitler og det han gjennomførte. Det kom heller ikke ett pip fra Stalin da Hitler gikk inn i Jugoslavia, til tross for at serberne var et slavisk broderfolk med russerne. Begge disse diktatorene var dessuten sosialister og imperialister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 113 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015