George SorosGeorge Soros. Foto: Wikimedia Commons.

Finansiert av superkapitalist og multimilliardær George Soros uttrykker «Civil Liberties Union for Europe» bekymring over utviklingen i Europa og mener at sikkerhet, velstand og ideene om et multikulturelt samfunn sakte undergraves ved at nasjonalistiske partier og grupperinger stadig vinner mer terreng og sympati i den europeiske befolkningen. 

Hvordan de kan hevde dette er for oss i FMI komplett ubegripelig da vi daglig ser at vår sikkerhet og velstand reduseres gjennom islamske terrorangrep, vold og overgrep. En Tsunami av rasefremmede sosialturister som utplyndrer våre europeiske sosialstater med de «demokratisk» valgte folkeforrædernes velsignelse og sist men ikke minst ser en stadig økende grad av Europas befolkningen endelig at «multikulturelle» fedreland ikke er en berikelse, men snarere tvert i mot.

Lederen, Israel Butler konstaterer at EU ikke er i stand til å stoppe veksten av partier som er nasjonalistisk innstilt. Dette gjelder land som Tsjekkia, Slovakia, Østerrike, Ungarn, Polen, Tyskland, Frankrike eller andre land på vårt kontinent.

«EU må øke finansieringen av organisasjoner og partier som arbeider for den ´Europeiske Union´, i motsetning til de lovlig folkevalgte i de ovennevnte nasjonalstatene som arbeider for et Europa bygget på suverene stater med homogene folkegrupper», sier Butler.

Videre hevder Israel Butler at majoriteten av Europas befolkning blir utsatt for «høyreekstreme, xenophobe og nasjonalistiske Oligarker» gjennom media. Folkebevegelsen mot innvandring, FMI konstaterer at hvis det eksisterer Oligarker som styrer systemmedia bør man se hvem som finansierer bl.a. organisasjonen «Civil Liberties Union for Europe» hvis mål er å påvirke systemmedia. Enhver borger i Europa som er ved sine fulle fem vet at systemmedia ikke er undergravet av s.k. høyreekstreme, snarere tvert i mot. Vi kan dessverre ikke se at det eksisterer en objektiv journalisme i systempressen da det motsatte skjer gjennom løgnerne i systemmedia hvor de propaganderer at masseinnvandring og multikultur er positivt for vårt kontinent. I hvilken virkelighet Israel Butler lever i er oss ubegripelig og vi anbefaler han snarest mulig adekvat medisinsk behandling slik at han – hvis overhode mulig – kommer tilbake til realitetens verden.

logo.2Nettredaksjonen