header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Bisarre Europa 3Symbolfoto: Durch Mihai Stanciu/Shutterstock

Berlin, Tyskland: En 23 år gammel syrer voldtok en ponny i en zoologisk hage for barn, midt på lyse dagen. Dette bekrefter en traumatisert medarbeider og sjokkerte besøkende som var vitne til denne perversiteten. Politiet arresterte ham, men ble deretter utrolig nok satt fri! Kulturberikelse av arabere eller er dette normalt i deres hjemland?

 

 

 

Bisarre Europa 2

Paris, Frankrike: I flere måneder har flere hundre muslimer samlet seg til islamsk bønn på en offentlig plass. Paris´ borgermester og flere parlamentarikere fant til slutt ut at nå er det nok. Kledd i fargene til landets flagg og syngende på nasjonalsangen, Marseillaise, gikk de ut på gatene for å hindre denne ulovlige markeringen av allah. Løgnerne i systemmedia fant dette uverdig av de «folkevalgte», men borgermester Remi Muzeau var fornøyd: «Vi har gjort det politiet skulle ha gjort for lenge siden». Utrolig nok har islamistene et ny moské bare 1,5 kilometer fra den plassen de har okkupert i flere måneder. Begrunnelsen fra muslimene er at det er for langt unna og vil med sine bønner på offentlig plass, noe som er forbudt i Frankrike, utøve press på myndighetene om en ny moské. Vi i FMI finner det naturlig at franskmennene tar tilbake sine egne gater.

 

 

Bisarre Europa 1England: En hjemmeoppgave for 12-årige skolebarn i Nordøst-England lyder som følger: «Hvorfor konverterer jeg til Islam.» En far ble så sjokkert og opprørt at han nektet sin datter og gjøre hjemmeoppgaven og tok bilde av oppgaven.

Videre uttalte den fortvilte faren som ikke lenger forstår denne verden, følgende: «Vi sender barna våre på skolen for at de skal få en bra utdannelse, for igjen å nyttiggjøre seg denne kunnskapen senere i arbeidslivet. Jeg har ingen problem med at barna lærer forskjellige religioner å kjenne, men det er upassende og be en 12-åring om å begrunne hvorfor de skal konvertere til islam.» FMI stiller bare et retorisk spørsmål: ville det være mulig å gi en araber i sitt hjemland en hjemmeoppgave om hvorfor de skal konvertere til katolisismen?

 

 

 

 

 

Berlin, Tyskland: Den berømte marmorbrønnen på Gørlitzer plass med bronsefiguren fra 1887, ble med et blodig hakekors vandalisert. Politiet etterforsker en 26-årige libyer for bruk av forbudte symboler. Et spesialfirma måtte rense denne kulturskatten, men spørsmålet vi i FMI må stille er: Ville denne Nafri`en (Nordafrikaner) provosere hjernevaskede multikulti-forfektere over fremveksten til patriotiske partier og organisasjoner ved å kalle de «nazi» slik at enhver folkelig motstand mot en rasefremmed styrt invasjon blir kalt «nazi»?

Bisarre EuropaVi patrioter og nasjonalister er kjent med hvilke metoder løgnerne i systemmedia benytter for ikke å nevne hvilke raser eller folkegrupper som begår kriminalitet. Nå har «Berliner Zeitung» i Tyskland igjen vist sin spisskompetanse innenfor sitt fag, «journalisme»: Med offentliggjørelsen av følgende bilde søker politiet etter fem mistenkte. Disse mennene har slått og sparket et offer som lå på bakken. Dette uten å nevne at angriperne var arabere og nordafrikanere (Nafri`s). Vi takker løgnmedia for å opplyse oss om hvordan riktige menn ser ut. (Bildet til venstre.)

Østerrike: I hovedstaden Wien er Mohammed nummer fem på listen over populære guttenavn, men dette blir ikke nevnt i den offisielle statistikken. I følge avisen «Kronen Zeitung» går femte plassen til navnet Lukas. Administrasjonen i Wien tilbakeviser at de manipulerer statistikken og tilføyer etter voldsomt press at listene heretter vil bli korrigert. Har de styrende marionettene angst for at befolkningen skal bli objektivt informert over snik-islamiseringen av vårt kontinent? FMI må her gi ros til det offisielle Norge som publiserer at det mest populære guttenavnet i Oslo er nettopp Mohammed.

Sverige: «Hurra for kreft». Ja, du leser riktig. Dette er en av reaksjonene fra anstandsløse og hjernedød pøbel fra venstresiden publiserer via Twitter i Sverige etter at innvandringskritikeren og den tidligere lederen og for Ny Demokrati, Ian Wachtmeister døde etter en lengre kamp mot aggressiv kreft nå i helgen. Han ble 84 år gammel. Direkte etter at dødsfallet ble publisert kunne ikke venstre-konservativt avskum skjule sin glede. Her følger et utdrag av kommentarer som man knapt kan tro mennesker var i stand til publisere, men avskummet fra venstresiden viser her sitt sanne ansikt:

«Hurra för cancer!» skriver en leser. Signaturen «Yung Lenin» skriver: «Visserligen inte ska glädjas över att andra människor dör. Men fan så fint att Ian Wachtmeister dött. Hoppas det var riktigt plågsamt», fortsätter han. Og en annen leser, Ivar Johansson på Twitter: «Wachtmeister ur tiden. Trevligt, några kvar». Andra venstreekstremister var mer taktfull og nøyde seg med anklaga den avdøde Wachtmeister for å være «rasist» og «fascist» og lignende.

Vi i FMI minnes i sorg en av våre kamerater som standhaftig stod opp for og kjempet for sitt folk og fedreland. Hvil i fred, Ian Wachtmeister!

Redaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 277 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015