Facebook logoSean Parker, den tidligere inspiratoren og mentoren for Facebook-sjef Mark Zuckerberg avslører at de begge var bevisst over muligheten til å manipulere psyken til brukerne av Facebook, men «vi har gjennomført det», sier parker. Sean Parker er ingen hvem som helst hva gjelder internett. Han var med på å etablere Napster og var flere år mentor og rådgiver for Facebook. Offentlig tar han nå avstand fra dette nettverket.

I oppstartsfasen av studentprosjektet Facebook, hadde Parker en nøkkelrolle for å konsolidere en raskt voksende Start-up og eide hele 7 % av aksjene. Han var «President», men en personlig kokainskandale bidro til at han forlot Facebook.

På en nylig avholdt konferanse, dette i følge Online nettsiden «Axios» fyrer han løs mot Facebook og sier at han er blitt en «overbevist motstander» av sosiale medier. Han påpeker at Facebook-sjefen bevisst utnytter brukerne, både psykisk og gjennom oppfordringen til personlig økt konsum, bl.a. gjennom profilert reklame. Facebook forandrer samfunnet og naturlige mellom-menneskelige relasjoner. Videre bidrar facebook til å redusere produktiviteten til menneskene og «bare Gud vet hva de gjør med den psykisk, sårbare hjernen til våre barn».

Bevisst manipulativ indoktrinering
Han avslørte videre at den grunnleggende tanken for utviklingen av Facebook var følgende: «Hvordan kan vi få brukerne til å benytte vår tjeneste så mye som mulig?» Hver gang man leverer et digitalt budskap, det være seg tekst eller bilder som blir delt eller kommentert får vedkommende et lite Dopamin-kick. Gjennom denne effekten blir mennesker fanget i en sosial følelse av avhengighet på en måte som bare Hackere, NSA og PST praktiserer, da brukerne blir utsatt for ulovlig registrering og et følelsesmessig misbruk. Dette visste både Mark Zuckerberg og han selv «men vi gjennomførte dette bevisst».

«Når vi startet Facebook sa mange mennesker til meg, jeg benytter ikke de sosiale mediene.» Mitt svar til de var da: «OK, men det vil du snart og de svarte, nei, nei og nei, for meg er en interaksjon i det virkelige livet viktig. Jeg setter pris på momentene og mitt presens i en ikke digital verden. Jeg verdsetter min integritet. Da svarte jeg alltid: Før eller senere slår vi kloen i deg.» (FMIs kommentar: Rett fikk han). Etter sitt foredrag spøkte Parker med at ved denne offentlige kritikken ville sannsynlig Mark Zuckerberg sperre hans Facebook-tilgang.

I dag er den 38 år gamle Sean Parker sjef for sine egen humanitære stiftelse «Parker Institutes» som arbeider for immunterapi og kreftforskning.

Vi i Folkebevegelsen mot innvandring, FMI ønsker alle Facebook brukere en fortsatt hyggelig dag foran tastaturet og oppfordrer alle frihetskjempere til en liten pause fra den digitale verden for også på gater og torg å spre vårt budskap. Informasjonsmateriell kan lastes ned eller bestilles fra FMIs hjemmeside. Hver eneste aksjon, liten eller stor, er viktig i vår frihetskamp for et naturlig, fritt og homogent folkeslag i Vårt Norge!

VK.jpgVi i FMIs redaksjon anbefaler våre lesere om aktivt å benytte VK(V-kontakte) som et alternativ til FB. Serverne til VK er plassert i Russland og du unngår dermed lagringen av dine personlige data i en Cloud (sky) kontrollert av USA. Konsekvensen er at FBI, CIA, NSA og andre hemmelige statsorganisasjoner (Hvem har glemt frihetskjemperen Edward Snowden?) ikke har tilgang til dine data og profiler og kan da ikke gi de videre til de forskjellige vestlige fedrelands styrende marionetter. VK fungerer anderledes enn FB, som automatisk sperrer din tilgang hvis deres matematiske matriser finner upassende kommentarer eller synspunkter som ikke passer de folkefiendtlige herskende. Videre bør du også konsekvent benytte Thor Network som standard Browser for ikke å røpe din IP-adresse. En reformatering av din hard-disk før de ovennevnte applikasjonene lastes ned anbefales.

Nettredaksjonen