Valgkamp italiaItalia har ikke bare god pasta, men også kompetente politikere.

4. mars er det parlamentsvalg i Italia, og rød front, NRK viser igjen sin venstre-slagside og melder at EU er bekymret over tonen i italiensk valgkamp. Er eurokratene bekymret, da er selvsagt også NRK bekymret. De er jo brødre i ånden. Bakgrunnen for dette er fremgangen til nasjonalistiske partier som Lega Nord, Italias brødre og det tidligere regjeringspartiet til Silvio Berlusconi. «Hvis vi godtar alle, ville det bety at vi ikke lenger er oss selv ... som et etnisk faktum. Fordi de er flere enn oss, fordi de er mer fast bestemt på å okkupere dette landet enn oss». Dette uttalte Attilio Fontana fra Lega Nord som er førstekandidat og kan bli regionpresident i Lombardia.

Hva som bringer EU og NRK fra konseptene er også følgende uttalelse: «Vi må avgjøre om vår etniske gruppe, vår hvite rase, vårt samfunn bør fortsette å eksistere eller bli utslettet. Det er et valg». Venstreaktivister og blodrøde politikere ønsker at Attilio Fontana fra Lega Nord skal trekke seg da hans uttalelser ikke er systemkonform, altså PK (politisk korrekt). Lederen, Matteo Salvini for Lega Nord støtter selvsagt sin partikollega og gjør det helt klart at Italia er utsatt for «en invasjon som er organisert og finansiert for å utslette vår kultur», dette via en facebook-melding. Her en artikkel som tydliggjør Italias problemer.

Valgkamp italia 1Eurokratenes drømmeverden!

Dette er ikke et menneske fra Afrika eller Asia.

Hvordan visepresidenten og fanatisk eurokrat i EU, Frans Timmermans, reagerer med usannheter hvor han ifølge rød front, NRK sier følgende: «Vi er alle like, uavhengig av etnisitet eller religion. Jeg tror ikke faren for Europa kommer fra andre land eller andre religioner, men fra frykt som for ofte inspirerer til utestengelse av andre». Dette er for godt til å være sant, en slik åpenbar mangel på menneskelig og politisk innsikt er avslørende for eurokratenes manglende realitetsoppfatning og at rød front gir dette spalteplass er likeså avslørende.

FMI konstater følgende:
– Vi er ikke alle like, vår verden består av forskjellige etnier og raser. Konsekvensene ved en Tsunami av rasefremmede til Europa som de vanvittige i EU representerer kan resultere i en lysebrun fremtid. Derfor er det befriende at premissene i dagens politikk langsomt endres og åpenbare sannheter finner gjenklang. Selvsagt forstår FMI systemmedias og eurokratenes frykt for at Europas forskjellige folkeslag nå gjennomskuer de og tar til motmæle. Da faller jo hele korthuset deres sammen.

– Vi erkjenner at farene for Europa kommer fra andre kulturfremmede land og andre religioner. Eurokrat Timmermans i sitt elfenbensslott i Brussel har kanskje ikke fått med seg de forferdelige islamske terrorangrepene i den Belgiske hovedstaden. Hvor mange terroraksjoner er gjennomført av muslimer de siste årene i Europa? Vi kan kort nevne Spania, Italia, Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Østerrike, Danmark og Sverige. Interessant nok figurerer ikke Baltikum, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Ungarn i oversikten over islamske terrorangrep. Kan det være fordi de ikke ønsker muslimer velkommen på tross av et utilbørlig press fra eurokratene i EU?

Dobbeltmoralens apostler
Det jødiske samfunnet i Roma meldte på Twitter: «Det er mulig at vi i 2018 må repetere overfor de kunnskapsløse at det ikke finnes noen hvit rase å forsvare, 80 år etter avskaffelsen av raselovene». FMIs nettredaksjon innehar i alle fall nok kunnskap til å konstaterer at det ikke finnes en jødisk rase, men at denne gruppen mennesker forsøker å beholde sin egenart og oppfordre til raseblanding for andre. Dette dokumenterte vi delvis i dene artikkelen. Når og hvor gjennom menneskets historie tillot denne gruppen mennesker å la seg assimilere? Vi vil publisere flere artikler som viser hvordan representanter for denne gruppen mennesker ønsker raseblanding for andre etnier og raser.

FMI ønsker selvsagt at Lega Nord og deres samarbeidspartier vinner valget. De positive konsekvensene er at stadig flere land da danner en front mot det despotiske EU og deres lydige slaver i systemmedia. Når dannes den første riktige parlamentariske opposisjonen i Norge?

Nettredaksjonen