header

Foto over: Wikipedia.orgPaaskeliljer

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

skull and bonesSkull and bones sin logo. Wikimedia.com

Frimurere er en av mange grupperinger som er startet av Rotchilds, tanken bak er at Salomons tempel skal gjenoppbygges. De er zionister. Zionisme er en politisk agenda, ikke en rase eller en religion. Den agendaen går ut på at verden skal deles i regioner med hvert sitt elitestyre, som igjen skal være underordnet Verdensregjeringen. EU er en slik region, men her er det mange egenrådige folk, derfor må Europa ødelegges økonomisk og demografisk for å få et totalitært regime. Zionisten Torbjørn Jagland har sagt at han vil ha 50, femti millioner negre til Europa.

Jeg vet ikke så mye om frimureri, men noe. De tilber Lucifer (Satan). Det er noen prester som er frimurere også, de har ofte en rolle som seremoni-ledere. Den mest bizzarre frimurerklubben jeg vet om er "Skull & Bones" som ble startet ved Yale-universitetet. Der har de en hel haug med skaller og bein som er levninger etter urbefolkningen (indianerne), og de har diverse seremonier (ritualer), blant annet står de og onanerer over disse levningene. Merkelig at urbefolkningen ikke har gjort noe med dette, for det er en fornærmelse, om indianerne hadde massakrert hele denne frimurergjengen så hadde det ikke vært noe å si noe på. Personer som Bill Clinton og Kjell Magne Bondevik er eller i hvert fall har vært med i Skulls & Bones, de er nok typene som tar`n helt ut.

Noen husker kanskje at K.M. Bondevik ble nektet innreisevisum til Russland for noen år siden, hvorfor? Nå har jeg fortalt dere det.

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 27.3.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysningsvirksomhet i Bergen
Mandag 9. april 2018


Reklame for FMI i Bergen
Tirsdag 27. mars 2018


Koordinert flygebladaksjon i flere fylker
Søndag 4. februar 2018


Flygeblad på Østlandet
Onsdag 20. desember 2017


Aksjon Møre & Romsdal
Søndag 29. oktober 2017

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 108 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015