Åpent brev til statsminister Erna Solberg.

solbergGlobalist-politikeren (og statsminister) Erna Solberg. Foto: Wikimedia Commons.

Så opplever vi at Vesten og NATO har startet en ny kald krig, denne gangen mot Russland - ikke Sovjetunionen denne gangen.

Det er det rene vanvidd vi er vitne til der Vesten angriper den eneste part i Syria-krigen som forsøker å få en slutt på denne 7 år lange tragedien.

Vesten har ikke skapt annet en kaos og borgerkriger der de har tatt seg retten til å ture frem. Jeg nevner her Libya, Irak, Afghanistan og det startet i Serbia der NATO løsrev Kosovoprovinsen fra Serbia, og resultatet ble som media kunne melde, Aftenposten, 9. januar 2000, at "Alle ikke-albanere var jaget vilt", og der kosovoalbanere drev etnisk rensning av ikke-albanere.

Jeg tror ikke at Assad stod bak gassangrepet som nå har utløst en ny bombing mot Syria, der finnes endel andre mulige skyldige i forbrytelsen. Trump hadde annonsert at han ville trekke sine styrker ut av Syria, dette var det trolig mange som ikke så positivt på innen opprørsgruppene. Å sette i verk et sånt gassangrep ville kunne få amerikanerne og Trump til å ombestemme seg. Her er en mulighet til syndere som Vesten nok vil tåkelegge.

Vi må ikke gå rundt i den tro at alt som NATO og Vesten foretar seg er av det gode og er hellig. NATOs generalsekretær, Stoltenberg, retter pekefinger i øst og vest, helst mot øst, og truer med bomber og raketter om ikke alt går i Vestens favør. Kolonimaktene har gjennom historien trukket grenser med linjal i store deler av verden for å sikre egne interesser, uten tanke på de folkegrupper og nasjoner som slike grensedraginger har splittet. Og slik skal de visstnok fortsatt bestemme over folk og stater - og over disse statenes ressurser.

Det trengs nå en uavhengig og internasjonal gransking som kan gå NATO etter i sømmene og finne ut hva denne krigsorganisasjonen har bedrevet, og følgene for de samfunn der de har herjet med sin moderne våpenmakt. Vi skal ikke glemme bløffen som USA og England benyttet da de gikk inn i Irak for å utrydde Saddams "masseødeleggelsesvåpen". Noe som i ettertid viste seg ikke fantes i Irak, og som den internasjonale koalisjonen trolig meget vel visste ikke fantes.

Du, Erna Solberg, bør ikke støtte Vesten sin opptrapping av krigen i Syria, men heller gi støtte til Assad-regimet som prøver å få en slutt på krigen sammen med sin allierte, Russland.

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 15.4.2018