header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

kjell gunnar larsen 2Illustrasjonsfoto, tidligere kommunistisk markering en 1. mai.

Lørdag 21. april i år skrev Tidens Krav (TK) om rasisme. Jeg sendte et innlegg til TK, men det er ikke kommet på trykk. Det er vel kjent taktikk fra den prostituerte løgnpressen. 

Her er innlegget jeg sendte til TK:

Leste i TK lørdag at bystyret har vedtatt at Kristiansund er en antirasistisk zone og at partiet Rødt (kommunistene) skulle ha en markering mot rasisme. Vet dere ikke at det ble vedtatt på en Verdenskonferanse i Sør-Afrika i 2001 at det ikke finnes forskjellige folkeraser. Begrepet rasisme faller derved bort.

Dere må være både bortreist og utdatert når dere holder på med dette rasisme-maset fremdeles. Kan nevne at president Macron og Thorbjørn Jagland vil ha hundre millioner afrikanere hit, og det i fullt alvor.

Mener dere at det ikke skal være lov å være uenig med disse personene. Eller dere, for den saks skyld.

Afrika er et rikt kontinent og minst tre ganger større enn Europa. Afrikas gamle tradisjoner setter ingen grenser for hvor mange koner en mann kan ha eller hvor mange barn de kan få. Da det stort sett er kvinnene som arbeider er det ikke noe problem å ha mange koner og barn i et konstant varmt klima.

Slik er det ikke i Europa og vi kan ikke ta imot horder av mennesker derfra om det fortsatt skal være levelige forhold her. Storkapitalistene promoterer innvandring og vil låne penger til land (stater) for å finansiere dette, hensikten er å gjøre oss til evige gjeldsslaver. Rødt og storkapitalistene (for det meste jøder) står altså sammen om å sende en tsunami av lykkejegere hit.

Jeg selv støtter FMI.

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 1.5.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018


Banner-aksjon Krifast
Lørdag 6. oktober 2018


FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 79 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015