header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

omfolkning 1Advarsel: Rottegift utlagt!

«De afrikanere som jeg ser i Italia er Afrikas avskum og søppel. Jeg spør meg selv, hvorfor Italia og andre europeiske land tolererer at slike personer oppholder seg på deres nasjonale territorium» […] Jeg føler et sterkt sinne og skam overfor disse afrikanske ‘immigrantene’ som oppfører seg som rotter, og som overfaller europeiske stater.» Sitat: Serge Boret Bokwango, Kongo og medlem av FN i Geneve (UNOG).

Italia avslutter formelt samarbeidet med skip fra omfolknings-NGOs (No Goverment Organisations) i Middelhavet som illegalt frakter rasefremmede til Europa. Tidligere var over 10 skip som forskjellige NGOs benyttet til illegal frakt av sosialturister, partnere til regjeringen i Italia, men de få gjenværende skipene er nå de uttalte motstanderne. Bakgrunnen for dette er en avtale EU har inngått med Libya som fra 2020 skal ha det fulle ansvaret for å stoppe illegale reiser til Europa.

Finansieringen for kriminelle menneskesmuglere stuper
Gledelig nok er de fleste skipene som ble benyttet til kriminell menneskesmugling nå ikke lenger tilstede i Middelhavet. Bakgrunnen for dette er at de har nektet å underskrive en avtale med den italienske regjeringen. De menneskeligfiendtlige NGOs ønsker å fortsette sitt kriminelle samarbeid med menneskesmuglerne i Libya for å «redde» mennesker før disse overhodet har kommet ut i åpen sjø. Et annet problem er at finansieringen fra givere så og si er stoppet opp. For disse venstre- og liberalradikale omfolkningsidiotene er dette et regelrett skipsbrudd som vi i FMI kraftig applauderer.

Skip som nekter et samarbeid blir ganske enkelt beslaglagt. Det siste eksemplene er det spanske skipet «Open Arms» hvor kapteinen og innsatslederen er anklaget, helt korrekt, for menneskesmugling. Også de selverklærte multikulti-idiotene fra det tyske skipet «Iuventa» som har vært beslaglagt i over 8 måneder får ikke skipet tilbake, dette har Italias høyesterett stadfestet. Statsadvokaten har i tillegg opprettet etterforskning av «Jugend rettet» (Ungdom redder, selv om mannskapet er godt voksne mennesker) for menneskesmugling da de har hatt aktiv kontakt med kriminelle menneskesmuglere. Disse naive og kriminelle multikulti-idiotene er som de selv sier: «Fortvilet»…»og vil kjempe for retten til hjelpe mennesker i havsnød“. En annen beryktet NGO, Leger uten grenser, støtter sine kumpaner og uttaler at å kriminalisere sjøredning er et falskt signal. Hvem finansierer egentlig disse hvitfrakkene og hvorfor publiserer denne NGO ikke en oversikt over sine finanskilder. Har de noe å skjule?

NGOs bedriver rasisme mot afrikanske land
FMI er en humanistisk organisasjon basert på norske tradisjoner og kultur. Vårt Norge har lange tradisjoner i å redde mennesker i havsnød. Sjøredningstjeneste betyr å redde skipbrudne og sette de i land i nærmeste havn slik at man er forberedt til neste innsats. Men det gjør ikke disse kriminelle godmenneskene, de videreformidler såkalte «skipbrudne» fra Libyas strender direkte til Europa. Med dette bekrefter de at virksomheten de bedriver er en direkte import av rasefremmede. Dermed er og forblir de per definisjon menneskesmuglere. Ved sine avskyelige handlinger oppfordrer de profesjonelle menneskesmuglere til videre kriminelle handlinger, samt at de oppmuntrer flere mennesker å reise fra sine hjemland i Afrika. Dette er ren rasisme mot det afrikanske kontinentet som trenger sin egen ungdom for å bygge opp og bevare sin kultur og sine egne hjemland.

omfolkningDette er også søppel.

«Overfor afrikanske regjeringer som bedriver exodus med sitt eget avfall til Europa reagerer jeg også med skam og sinne.» Serge Boret Bokwango.

De nevnte NGOs er bare nyttige idioter for aggressive og profesjonelle menneskesmuglere. Formelt er de dermed medlemmer av en kriminell gruppering og bør stilles for retten med en dertil hørende streng fengselsstraff. Akkurat slik som de menneskene som «flykter» og profesjonelle menneskesmuglere.
Avslørende «flyktning-tall» fra FN for 2018: 68 % er menn, 13 % kvinner, 19 % barn under 18 år og av disse er 4 % underveis med sine foreldre. Men hva tallene ikke forteller er at hele 95 % er unge menn under 18 år.

Hvorfor ikke systemmedia lager tårevåte reportasjer rundt den nyeste utviklingen er åpenbar: Man må ikke vekke opp de regime-indoktrinerte, sovende borgerne som fortsatt befinner seg i velstandskoma!

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018


Banner-aksjon Krifast
Lørdag 6. oktober 2018


FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 162 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015