header

Foto over: Wikipedia.orgsommer i kristiansund 2015 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

dahlDet koster å bære frem dystre budskap. Forfatteren av årets store bestselger i Tyskland, beretningen om landets undergang som følge av innvandringen, forfølges med typisk tysk metodikk og sans for detaljene, det vil si for det småskårne. Thilo Sarrazin er tvunget ut av sin stilling som finanssenator i Berlin, og som styremedlem i sentralbanken. Motbøren skyldes ikke at overordnete instanser plutselig har oppdaget at hans arbeid ikke lenger holder mål, eller påviste feil i hans politiske budskap. Eneste innvending bygger på at hans klare påvisning av fakta ”ikke tjener integreringen”! Akkurat dét var vel heller ikke meningen.

Nå drar mannen landet rundt og signerer bøker, i millionopplag, og holder foredrag til begeistrede tilhørere om sitt udisputable fagområde. Han har egentlig ingen fritidsproblemer i sitt tvungne otium. Men litt avveksling sies å være av det gode, og han søkte derfor om å bli medlem i en golfklubb i sin hjemby.

En skulle tro dét var en enkel sak, så mye mer som han i sin tid som finanssenator hadde vært utslagsgivende da golfklubben fikk tildelt et særs attraktivt stykke natur til sine plasskrevende aktiviteter. Men nei, søknaden ble avslått! Klubbens styre er kresent, det lar ikke hvem som helst få slippe til med køllene og ballene. Blant de prominente som er opptatt i broderskapet er landets utagerende utenriksminister, og den forrige presidenten, som gikk av fordi mediene ikke viste ham tilbørlig ærefrykt.

Sarrazin kan søke trøst i anekdoten om komikeren Groucho Marx, som ble tilbudt medlemskap i en ytterst fornem klubb, i erkjennelse av hans betydelige innsats i underholdningsverdenen. Han takket høflig nei, og begrunnet det med at han ikke ønsket å være medlem i en klubb der han ble ansett å passe inn i klientellet.

Golf 140111

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018


Informasjon i Moss
Fredag 29. juni 2018


Flygeblad på Åndalsnes
Fredag 22. juni 2018


Aksjon Orkanger og omegn
Tirsdag 19. juni 2018


Klistremerker i Oslo
Tirsdag 12. juni 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 80 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015