header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Kilde: Dagbladet Information/Ritzau AFP. Den  18  januar 2011.

vintherjensen-2Der er ikke nogen langmodighed med afviste afghanske asylansøgere i Australien. De vil blive sendt retur.

Australien og Afghanistan har indgået en ny aftale, der betyder at hundreder af afviste afghanske asylansøgere kan hjemsendes. Det oplyser Australiens immigrationsminister, Chris Bowen. Ifølge aftalen, der er undertegnet af Bowen, den afghanske flygtningeminister Jamaher Anwary og FN’s flygtningehøjkommissariat (UNHCR), kan Australien tvangshjemsende afviste afghanere. Hidtil har Australien aldrig sendt en afvist afghansk asylansøger hjem med tvang. Kun tre afghanske asylansøgere er vendt hjem fra Australien de seneste tre år. Og det til trods for, at Australien i denne periode har modtaget tusinder af afghanere, der er ankommet til landet som bådflygtninge.

Bowen siger, at Australien vil fortsætte med at advare folk mod at tage den farefulde rejse til Australien i synkefærdige smuglerbåde. Men nu har vi en ekstra ting, vi kan føje til denne advarsel. Vi kan tilføje: “Vi kan og vil hjemsende jer til Afghanistan, hvis I ikke er reelle flygtninge, siger Australiens immigrationsminister.”

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018


Aksjon Østfold
Tirsdag 11. september 2018


Flygeblad Gjemnes-Molde
Søndag 26. august 2018


FMI Trøndelag informerte på Fannrem
Lørdag 11. august 2018


Opplysning i Levanger
Mandag 16. juli 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 122 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015