F.t. Bangkok, Thailand.

garforsFørst kom kansler Angela Merkel på banen, der hun erklærte denne masseinnvandringen til Tyskland som død og mislykket. Så kom Frankrikes president Nicolas Sarkozy med samme utsagn om tilstandene i sitt eget land. Og nå kommer sannelig også statsminister David Cameron på BBC, og som går ut world wide, med et enda klarere budskap. Ja, han sier det like ut, det som også undertegnede har sagt og skrevet i 30 år; at det er den statlige og påførte fremmede multikulturen og muslimenes totale negativitet til hele Vesten - som er grunnlaget for de problemene vi har i dag med den islamske ekstremismen. Og som vi nå ser vokser og blomstrer over hele Europa!

Jo, vi bør snarest ta inn over oss, og ALDRI glemme at en sterk nasjonalstat er meget viktig dersom et land ikke skal gå til grunne! Og en sterk nasjonal identitet er den viktigste ingrediens til stabilitet og fred! I dette ligger at verdiene som nasjonalstaten er tuftet på, den må få og alltid ha en brei oppslutning i folket. Jo, for det er frihet og selvstendighet det handler om til sjuende og sist. Men glem ikke at denne friheten, den innebærer aldeles ikke at visse grupper som har tatt seg til rette, og er kommet til landet både på lovlig og ulovlig måte, ikke bare hos oss, men over hele Europa - de prøver i tillegg å innføre andre og fremmede verdier i vårt samfunn. Og da, ja da samarbeider de gjerne med alt av undergravere som kan være både politikere, biskoper, prester, lærere og alt innafor ”godhetsindustrien” - og som har sugerør i statskassa! Disse tar ikke fem øre for å være med på å desstabilisere hele samfunnet!

For den friheten vi har i Norge, den innebærer aldeles ikke, slik mange tror - at man har lov til å undergrave eget fedreland! For når nasjonalstaten blir borte, hva har vi da igjen? Jo, alt pulveriseres av samhold og fellesskap. Og ingen føler lenger noe ansvar for folk og land. Så blir det videre fritt fram for alle de forskjellige grupper til å ta seg til rette i landet. Der alle vil ha sine ”rettigheter” og innføre sine ideer som de førende. Slikt vil bety anarki, kaos, ustabilitet, oppløsning og starten på en borgerkrig! Noe vi alle fikk en liten forsmak og oppvisning på, da en liten del av det egyptiske folket (cirka 2 %) ville ha president Hosni Mubarak ut av landet og strippe ham for all makt. De så vi under deres herjinger i Kairo og andre byer nå i over ei uke.

Ja det er meget bra at David Cameron snakker rett fra levra, og til en hel verden! Men det begynner å bli dyktig seint for gamle England. Hele landet har dessverre fått sin andel av ”multikulturen og berikelsen”. Ikke minst de skjebnesvangre følgene som kommer i dets kjølvann. Og som ingen kunne ha drømt om bare for 20-30 år siden. Derfor var det ganske rystende da jeg på internett leste uttalelser som vår egen utenriksminister Jonas Gahr Støre, leder for Ap sitt integreringsutvalg og det ”nye vi” her i Norge, uttalte til ei norsk nettavis. Og jeg siterer: ”All retorikk som kobler muslimer med fare, vold og terror må vi slå ned på! Vi må ikke stigmatisere folk ut fra hvilken religion disse menneskene har. Hvert menneske har rett til å bli sett og målt i forhold til hva det menneske er. Og er det involvert i ting som er brudd med loven, så skal det følges opp. Men vi må ikke stigmatisere folk ut fra hvilken religion de kommer fra!” Sitat slutt. Ja slik taler en globallist, og en som helst ser at Norge glir ut av hendene våre - og blir til den røverstaten med oss ”nye vi” nordmenn. For den uttalelsen til Støre, den er jo totalt på trynet, og ikke minst er den svært skremmende. Fordi denne mannen som har sine planer for oss alle, han nekter for, og vil IKKE se de farene som islam representerer over hele Europa! Hans naive uttalelse avdekker samtidig at denne fyren er totalt ansvarsløs, og bør snarest få seg noen leksjoner om innholdet i Koranen!

Nei, det er nesten ikke til å tro at denne mannen som er alt annet enn sosialist, han er etter manges meninger Ap sin kommende leder! Og at nordmenn er blitt så lettsindige at de velger en slik person som Gahr Støre, og som svikter vår frihet og trygghet, ved å legge seg flat for islam, det er nesten ikke til å tro. For den godeste Støre, han har neppe tenkt å våkne på ei stund, enda. Og i stedet for å følge opp Merkel, Sarkozy og Cameron, så følger denne fyren heller sin egen agenda. Og det er å hjelpe til for å islamisere Norge!

Men heldigvis, så virker det som Europa ikke riktig ennå vil legge seg ned og overgi seg til islam. For det er håp når vi ser at lederne i Tyskland, Frankrike og Storbritannia står sammen mot dette uhyret, som vi også bare har sett en spe begynnelse på, denne gangen i Egypt. Det er en ganske stor og klar trussel som Europa, Israel og hele Vesten i disse farlige tider står overfor. Og når vi er inne på Egypt, da kan det nevnes at det er bare en eneste grunn til at muslimene i det landet vil ha bort president Mubarak på timen.  Det er for snarest å få til en krig mot Israel.

Og for å si det enkelt og bruke teskje til alle disse eventyrerne der ute på venstre flanke: Husk det, at muslimene har ikke større sans for dere enn for alle oss andre som kjemper imot at dette spøkelset skal få etablere seg i Norge. Men én ting har disse muslimene forstått, og det er at dere kan være islams visergutter og nyttige idioter for å få dette spøkelset på plass!

Dessverre så har Gahr Støre & Co aldri forstått at lederskap det er å tørre noe, slik David Cameron nå gjør.  Og ikke minst gjelder det å ta beslutninger, og deretter stå for dette. Og ikke bare la det hele skure, slik vi ser i dagens Norge. Videre betyr det at man kan ikke gjøre alle til lags. Og det betyr i klart språk, at vi skal forsvare våre norske verdier, vår egen religion og kultur. Ja ikke minst våre egne etniske norske innbyggere som drar lasset i dette landet!

Nei, det er sannelig ikke en dag for tidlig at Gahr Støre forstår og snart begynner å bekjenne seg til våre egne verdier, og som vi skal hegne om, slik hedersmannen og statsminister David Cameron nå gjør overfor en hel verden!

Statsminister Cameron 070211