dahlDet er ikke lenger en nyhet at kirker brenner i muslimske land. De er hatobjekter for mennesker som er indoktrinert til å reagere med vold og brann på mennesker og ting de misliker – de er som pyromaner, brenner alt, fra flagg og bilder til mennesker og bygninger. For muslimene er kirkene våre en hedensk styggedom, de utfordret en gang muhammedanismen, og de inneholder bilder av mennesker, en gudsbespottelse ifølge deres sinnsforvirrede “religion”. Dessuten innebærer de en potensiell trussel mot muslimenes kamp for verdensherredømme, i tilfelle Kirkens menn skulle komme på den tanken at de plikter å ta kampen opp for det Kirken opprinnelig sto for.

På bakgrunn av det vi registrerer i de land der muslimene hersker, og en lang rekke kirkeskjendinger i de land der de har sluppet inn, er det grunn til å overveie om brannene i norske kirker er påsatt. Ikke fordi presteskapet vårt provoserer muslimene, Gud forbyde, men rett og slett fordi kirkebygningene anses som en utfordring. De kan også anses som passende objekter for å la de mest aktivistiske, mest nidkjære få avreagere, mens de forbereder seg på sin djihad.

Uansett, det er tankevekkende, og urovekkende, når en kirke som har stått i 260 år, den meste tiden oppvarmet og opplyst med åpen ild, nå med elektrisitet og antagelig automatiske varslings- og slukningssystemer går opp i flammer.

Her er i Norge blitt vanlig med kameraovervåking av hus og heim, av forretnings- og offentlige bygg. Dersom det er grunn til å tro at kirkene er særlig utsatte i den pågående ideologiske kampen om Europa, og om Norge, bør det opprettes et effektivt kringvern rundt kirkene våre, selv om Kirkens tjenere, og særlig dens ledere, så langt har sviktet sine kall.

Kirken 200411

Sendt 20.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Politikerne på Stortinget. Biskopene. Norske patrioter/nasjonalister.