header

Foto over: Wikipedia.orgvinter 021212

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

FMI ønsker Godt Nytt år!

Professor David Bukay, Universitetet i Haifa, har skrevet en bok som heter Total Terrorism in the Name of Allah. Her dokumenterer han at moskéen brukes til diverse ritualer natten før en selvmordsaksjon. Enhver moské kan brukes. I teorien, selvsagt enhver moské i Norge. Ifølge Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) finnes det i Norge i dag cirka 200 moskéer.

Imamer avslørt av skjult kamera

Imamer i en rekke moskéer i Storbritannia holder ekstremistiske taler og oppfordrer til å sette Koranen over britisk lovgivning. 

Kilde: bt.no (Bergens Tidende), Heidi Plougsgaard.

I en dokumentar har tv-stasjonen Channel 4 avslørt de ekstremistiske holdningene som bl.a. går ut på å være beredt til jihad - hellig krig - slå muslimske småjenter som ikke bærer slør og skape en stat i staten som setter Koranen foran britisk lov. Avsløringene er kommet ved bruk av skjult kamera i moskéene.

Fikk ros av Blair
Mange av predikantene har tilknytning til Wahhabi, en ortodoks sunnimuslimsk trosretning som er særlig utbredt i Saudi-Arabia.

En av organisasjonene der Channel 4 har filmet, er UK Islamic Mission (UKIM), som tidligere statsminister Tony Blair har rost for å være moderat med dens multikulturelle aktiviteter og åpenhet overfor andre religioner. Men i Sparkbrooks Mosque i Birmingham roser en imam bl.a. Taliban. Og som kommentar til at en britisk soldat er drept i Afghanistan, sier han at en god soldat er en soldat som får hogd av hodet.

En annen imam samme sted slår fast at muslimer ikke kan følge regler som er laget av kaffir (ikke-muslimer). ”Vi har våre egne regler, og derfor skal vi også herske over andre”, sier imamen. På en konferanse i moskéen sier en viserektor fra det islamske gymnaset ”The Darul Uloom School” i Birmingham at han finner det villedende å kalle Storbritannia et demokrati: ”Man burde kalle det et kulturaki, og vi må ta oss i akt for denne kreftsvulsten.” I ettertid har skolen meldt at viserektoren har sagt opp jobben fordi hans holdninger ikke passer til skolens.

Sprer aids
Fra London Central Mosque, den største moskéen i Storbritannia, selges det dvd-er der en predikant forteller at WHO (Verdens helseorganisasjon) og kristne har spredd aids i Afrika ved å infisere medisin med det drepende viruset. I Green Lane Mosque i Birmingham, som et av Storbritannias tre muslimske parlamentsmedlemmer har kalt sin favorittmoské der han finner sjelefred, prediker en imam at kvinner er mannen underlegen.

Flere muslimer har kritisert programmet for å forverre den såkalte islamofobi blant briter. Andre gleder seg over at de ekstremistiske holdningene er kommet frem i lyset.
”Både muslimer og ikke muslimer burde bekymre seg over hvilken innflytelse disse predikantene har”, skriver en muslimsk jente på MPACs hjemmeside. 

Skjult kamera i moskéer 201208
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad på Østlandet
Onsdag 20. desember 2017


Aksjon Møre & Romsdal
Søndag 29. oktober 2017


FMI i Norheimsund
Søndag 15. oktober 2017


FMI informerte i Hardanger
Søndag 8. oktober 2017


Aksjonerte i Alta
Onsdag 4. oktober 2017

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 71 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015