header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Forfatter: Bjørnar Røyset, Kristiansund. Publisert 14. juni 2010.

roysetVedr. Frps knefall for islam: http://www.frp.no/FrP+vil+ha+norsk+imamutdanning.d25-TwJvM37.ips

For å bruke Erik Gjems-Onstads ord: "Jeg har pleid å si at jeg sviktet Høyre for lenge siden. Senere har jeg endret dette utsagn til at Høyre har sviktet meg og hundretusener andre, fordi Høyre har sviktet sine prinsipper."

På samme måte vil jeg si at Frp har sviktet sine velgere og prinsipper gjennom en meget langsom omlegging av sin innvandringspolitikk for å gjøre seg fine for, ja nettopp Høyre, med tanke på et fremtidig samarbeid i regjering. Hva pokker skal man med prinsipper i et partiprogram, ja kall det gjerne grunnleggende politikk, hvis man hele tiden skal vedta forandringer for å tekkes de politisk korrekte? Frp som snakket så mye om snik-islamisering, går nå i front for en ren og skjær islamisering av Norge.

En likesinnet skrev til dere for noen dager siden: "Islam og muslimene ble avvist ved Wien i 1683, skulle dette være forgjeves?". Går Frp med skylapper som ikke ser at utviklingen i Norge i dag er en tragedie for nasjonalstaten - et kollektivt selvmord - og som vil føre til et "helvete på jord" for våre barn og barnebarn hvis ikke den fremmedkulturelle masseinnvandring - og da især den muslimske - blir stoppet og en omfattende repatrieringsplan blir utarbeidet og satt ut i livet?

Frp var en gang et parti som hadde programfestet en kompromissløs innvandringspolitikk. Hadde denne hårde linje blitt fulgt til punkt og prikke, vil jeg påstå at det er store sjanser for at partiet ville hatt flertall på Stortinget etter valget i 2013.

Det finnes ikke noe "moderat islam". Å snakke om "radikalt- eller moderat islam er "smør på flesk". Islam er islam, enten man bor i Norge eller i Saudi-Arabia.

"Danmark og Norge er de første målene for den islamske revolusjon i Europa. Etter en revolusjon i Norge skal ikke hovedstaden hete Oslo, men Medina. Etter det vil partiet (Befrielsespartiet) kjempe en hellig krig for å spre islam til resten av Europa, helt til revolusjonen når den originale byen Medina. Da vil de to byene samles under islams flagg."
Sheik Issam Amira, en av lederne for "Det islamske befrielsesparti", under en tale i moskéen på Tempelplassen i Jerusalem i 2005 (Aftp. 24.11.05).

Når vil det gå opp for Frp at islam har verdensherredømme som et overordnet mål?

Dere eier ikke lenger troverdighet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020


Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30. juni 2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 235 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015