header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsJa, så var hylekoret i gang igjen. NRK trommer sammen alt som kan krype og gå av folk som hater Israel dypt og inderlig. Jeg så flere av dem på forskjellige programmer som gikk i de fleste kanaler. Ikke minst kommunisten og den rabiate jødehateren Edvard Hoem som ikke klarer å holde tunga rett i kjeften, men lar sitt hat mot Israel velte utover eteren.  Vi fikk se denne storsosialisten Jan Egeland, som det oraklet han tror han er, og som heller ikke klarer å legge bånd på seg.  Denne dama Henriksen Waage kjenner vi jo alle til, og ikke minst hennes dype hat mot Israel.  Skjei Grande fra minipartiet Venstre, som heldigvis snart er borte fra Stortinget klarte heller ikke å skjule sitt hat overfor det eneste demokratiet i hele Midt-Østen.

Og så er det vel på tide å ta de største svikerne av Israel, Stoltenberg og Støre som i harde ordelag fordømte Israel for bordingen av dette piratskipet som førte ”hjelpeforsyninger” til Gaza. Å nei, denne konvoien hadde neppe bare fredelige hensikter. Men det ser neppe alle disse Israel-haterne og norske leder i dette landet som importerer muslimer i rekordfart. For det var ikke måte på hvor de utøste sin harme over Israel. Jo, vi har sett det før. Det er det helt normale og vanlige i dette landet, også fra de fleste statsministrer de senere 15-20 år. De har vært med på å legge ut rød løper for erketerroristen Arafat, flere PLO- og flere ledere av terrororganisasjonen Hamas. Og da står de på pinner for disse folka. Vi husker vel Jagland som kysset terroristen Arafat, og som gikk smilene hånd i hånd med den banditten over rød løper. Det var så vemmelig at en kunne bli sjuk av mindre...

Men det er ikke mye vennlighet å spore eller se når disse svikerne tar imot israelske ledere og diplomater. De israelske ambassadørene må vel snart ha slitt ut teppet i utenriksdepartementet – så ofte som de er blitt kalt inn på teppet der i gården?

Jo, i dette landet må jøder stå skolerett for at de nå har begynt å forsvare seg mot inntrengere og terrorister og såkalte aktivister - og som langt fra er så fredelige og snille som de ynder å fortelle verden. Nei, de er noen slue jødehatere alle sammen! Hvorfor hadde de kniver, jernstenger, økser, mascheter og tomflasker på dekket på den ferja de var på tur mot Gaza med? Og hva med dødelige våpen i lasterommet? 

Sannheten er den at mange av våre topp-politikere alltid har vært fiendene av Israel sine støttespillere. Noen på den ytterste venstresiden er også direkte medløpere og Hamas sitt fotfolk her i Norge og i media, og ikke minst i den verbale krigen mot Israel. Erling Folkvord som aldri går av veien med sin løgn overfor Israel er en av dem. Erik Fosse og jødehateren Mads Gilbert er også slike medløpere som ikke har annen agenda enn å stille Israel i verst mulig lys.

Ja en kan sannelig gremmes over at ikke engang Jens Stoltenberg som skal være en slik prektig kar, ikke klarer å avsløre dette gjentatte hykleriet og hatet mot Israel. 

Ikke vanskelig å se at norsk venstreside motiveres av jødehat – og aldeles ikke av sympati med muslimene. Det blir bare litt for dumt når en samlet venstreside står i kø for å fordømme Israel, mens de gir totalt blaffen i andre og vesentlige større muslimske tragedier. For hvor var de nemlig alle disse som nå hyler over seg mot Israels sine soldater, og som måtte skyte noen terrorister i ren selvforsvar om bord på den ferja? Mens de ellers var stille som mus da islamske terrorister angrep en eller var det to moskeer i Pakistan for noen få dager siden? Og der mer enn 80 uskyldige mennesker ble slaktet ned bare fordi de ikke hadde den rette tro?

Hvorfor kommer NRK og alle andre jødehatere bare på banen når Israel skal lastes for en tragedie?  Hvor er de samme folka når jøder myrdes med kaldt blod? Da hører vi sjelden mer enn et lite pip fra disse dobbeltmoralistene i dette dobbelmoralens hjemland.

Israel 180610

Sendt 18.6.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.


Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 164 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015