header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

I have a dream!

Jeg har det skremmende håpet at oljen i nordsjøen skal ta slutt. Da vil også norske politikere måtte slutte å leke julenisse for resten av verden.

Da måtte de slutte å gi pensjonspoeng til utenlandske mordere og voldtektsmenn i norske fengsler som forhåpentligvis blir sendt ut av landet etter endt soning.

Da måtte de også kutte ut opplæring i millionklassen til somaliske avisbud? 8.8 millioner for å tvinge 6 somaliske khat-tyggere til å gjøre en normal jobb. Nesten 1.5 millioner oljekroner til hver khat-tygger. Mens sykehusene må velge ut hvem som må dø i sykehuskøen for vi har ikke nok oljepenger.

Når krybben er tom bites hestene. Og når kildene i Nordsjøen er tomme må vi skifte ut julenissene på Stortinget som bare er opptatt av å stå frem som ”de snille”.

Da er fornuften og nøkternheten nødt til å ta over styringen. Stakkars våre bortskjemte ungdommer som er hjernevasket av ”julenissene” på stortinget og av svindelorganisasjonene Antirasistisk senter eller Sos rasisme som har melket julenissene på Stortinget for oljepenger med å oppgi falske medlemstall.

Forhåpentligvis vil en del av det ”fargerike fellesskap” dra opp sugerøret fra statskassa og ta seg ut av ”oljeparadiset” for egen maskin, men jeg er stygt redd for at våre hjernevaskede ungdommer vil ligge igjen på gata som narkovrak mens det ”fargerike fellesskap” vil stå igjen med narkopengene.

I Sverige bankes svenske ungdommer opp på gata av utenlandske bander (Rinkeby-bander). Ser at det nå samles inn navn på norske landssvikere(hjernevaskere) Ja, på tide.

Da jeg for cirka 30 år siden gikk og delte ut løpesedler på gata mot innvandringen, ble jeg møtt med bemerkningen: ”Ja, det er bra at det er noen som tar seg av det”. Nå er jeg så gammel at jeg er glad det er nye som ”tar seg av det”.

Hadde jeg vært mangemillionær ville jeg sendt julenissene på stortinget gratis til f.eks. Bombay så de ved selvsyn fikk se hvor mange mennesker de har invitert til å komme hit.

Da jeg som 15-årig dekksgutt vandret gate opp og gate ned i Bombay ble jeg forskrekket over hvor mange mennesker det var i verden. Tett i tett på alle fortau lå det familier med barn. De lå på stråmatter som vi ligger på når vi er på badestranden. De hadde en kasserolle på 2 steiner og de hadde barn. De kokte hva de måtte finne gjennom dagen. Rotter var det nok av.

Disse menneskene kommer seg naturlig vis ikke til ”Oljeparadiset ved Nordpolen”. De hadde jo ikke sko og flybilletter. Men de ville ha fylt opp hver eneste fjordbygd helt til Kirkenes. Et skremmende hav av folk.

Selv om India har fått atomvåpen og raketter så har ikke folkehavet minsket. Og kastevesenet har de fremdeles og kuene er like hellige som før.

Stakkars oss som har så troskyldige politikere.

Hilsen en pessimistisk Globetrotter.

Terje Ugelstad, Fræna.

Oljepenger 250610

Sendt 25.6.10 til:
”Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 98 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015