I have a dream!

Jeg har det skremmende håpet at oljen i nordsjøen skal ta slutt. Da vil også norske politikere måtte slutte å leke julenisse for resten av verden.

Da måtte de slutte å gi pensjonspoeng til utenlandske mordere og voldtektsmenn i norske fengsler som forhåpentligvis blir sendt ut av landet etter endt soning.

Da måtte de også kutte ut opplæring i millionklassen til somaliske avisbud? 8.8 millioner for å tvinge 6 somaliske khat-tyggere til å gjøre en normal jobb. Nesten 1.5 millioner oljekroner til hver khat-tygger. Mens sykehusene må velge ut hvem som må dø i sykehuskøen for vi har ikke nok oljepenger.

Når krybben er tom bites hestene. Og når kildene i Nordsjøen er tomme må vi skifte ut julenissene på Stortinget som bare er opptatt av å stå frem som ”de snille”.

Da er fornuften og nøkternheten nødt til å ta over styringen. Stakkars våre bortskjemte ungdommer som er hjernevasket av ”julenissene” på stortinget og av svindelorganisasjonene Antirasistisk senter eller Sos rasisme som har melket julenissene på Stortinget for oljepenger med å oppgi falske medlemstall.

Forhåpentligvis vil en del av det ”fargerike fellesskap” dra opp sugerøret fra statskassa og ta seg ut av ”oljeparadiset” for egen maskin, men jeg er stygt redd for at våre hjernevaskede ungdommer vil ligge igjen på gata som narkovrak mens det ”fargerike fellesskap” vil stå igjen med narkopengene.

I Sverige bankes svenske ungdommer opp på gata av utenlandske bander (Rinkeby-bander). Ser at det nå samles inn navn på norske landssvikere(hjernevaskere) Ja, på tide.

Da jeg for cirka 30 år siden gikk og delte ut løpesedler på gata mot innvandringen, ble jeg møtt med bemerkningen: ”Ja, det er bra at det er noen som tar seg av det”. Nå er jeg så gammel at jeg er glad det er nye som ”tar seg av det”.

Hadde jeg vært mangemillionær ville jeg sendt julenissene på stortinget gratis til f.eks. Bombay så de ved selvsyn fikk se hvor mange mennesker de har invitert til å komme hit.

Da jeg som 15-årig dekksgutt vandret gate opp og gate ned i Bombay ble jeg forskrekket over hvor mange mennesker det var i verden. Tett i tett på alle fortau lå det familier med barn. De lå på stråmatter som vi ligger på når vi er på badestranden. De hadde en kasserolle på 2 steiner og de hadde barn. De kokte hva de måtte finne gjennom dagen. Rotter var det nok av.

Disse menneskene kommer seg naturlig vis ikke til ”Oljeparadiset ved Nordpolen”. De hadde jo ikke sko og flybilletter. Men de ville ha fylt opp hver eneste fjordbygd helt til Kirkenes. Et skremmende hav av folk.

Selv om India har fått atomvåpen og raketter så har ikke folkehavet minsket. Og kastevesenet har de fremdeles og kuene er like hellige som før.

Stakkars oss som har så troskyldige politikere.

Hilsen en pessimistisk Globetrotter.

Terje Ugelstad, Fræna.

Oljepenger 250610

Sendt 25.6.10 til:
”Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Nasjonale aktivister.