Bjørnar Røyset er formann i Folkebevegelsen Mot Innvandring.

roysetI følge den spanske avisa EL Mundo, er det i Marokko praktisk talt forbudt å misjonere for det kristne budskap overfor landets islamske befolkning. Dette til tross for religionsfrihet i landet. Det kan koste en kristen misjonær opp til tre års fengsel eller permanent utvisning hvis han forkynner evangeliet til en muslim. Det kan heller nesten ikke unngås å predike det kristne budskap til muslimer, da 98,7 prosent av Marokkos befolkning nettopp ér muslimer.

I løpet av de siste årene har det vært ”klappjakt” på kristne misjonærer i Marokko. Mer end 80 misjonærer fra USA, England, Nederland, Egypt og Sør-Afrika har fått beskjed om å forlate landet. Det britisk misjonærpar Colin og Fiona Dickinson, som sammen med  14 andre kolleger som drev et barnehjem  i Atlas-fjellene gjennem ti år, for 33 foreldreløse marokkanske  barn, og som ble undervist av kristne fra hele verden, er nå blitt anklaget  av marokkanske myndigheter, for å krenke den muslimske tro.

Ifølge El Mundo, lyder anklagen fra Marokkos innenriksminister Tayeb Cherkaoui i en pressemelding til CNN slik: ”De gjør våre barn kristne og kidnapper dem: Myndighetene grep inn overfor misjonærene, fordi de underviste barna i bibelhistorie og fordi de fryktet at barna ville bli kidnappet og sendt ut av Marokko.”

Fiona Dickinson avviser anklagen. Ifølge den britiske misjonær ble barna undervist i både kristendomen og islam. Hun befinner seg sammen med de andre utvisningsdømte misjonærene på den amerikanske skole ”George Washington” i Marokkos største by  Casablanca. Her i fra har de innledet en kampanje mot det marokkanske forbud mot kristen misjon.

Her hjemme i Norge går islamiseringen sin gang. Muslimske krav og ”ønsker” av særordninger i samfunnet blir mer eller mindre godtatt av feige og svikefulle politikere. Moskeene skyter opp av jorden som paddehatter, med Den norske kirkes velsignelse: ”Den kristne kirke har i årtier hatt monopolsituasjon i vårt land som neppe er sunn. Vi må lære å leve med en moské rundt hjørnet.” Biskop Odd Bondevik, ifølge Romsdals Budstikke sitert i Vårt land 25. februar 1992.

Kilde: Dagbladet Politiken, 26. april 2010.

Marokko 200610

Sendt 28.6.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.