garforsJa en kan jo lure på om venstresiden i norsk politikk nå tilber islam? Når muslimer i Norge kan komme med den verste krenkelse og kalle norske soldater for terrorister, mens de jubler over at fire norske soldater ble drept på en feig måte i Afghanistan forleden, så er venstresiden i Norge helt tyst.

Eller har kanskje disse venstreradikale menn som har trampet takten så lenge i sine fotformsko, der de i toleransen og likestillingens navn, har kastet det meste over bord? Slik at mannen inni dem protesterer og søker til mer primitive tilstander? Og der de også kanskje skal få lov å legge et laken over disse misfornøyde og kravstore norske kvinnfolka de har blitt fast med? For hva i alle verden er det som får venstresiden, som unektelig har stått på barrikadene for alle gode verdier som likestilling og likhet i samfunnet, mens de samme, og i de seinere år har begynt å applaudere denne fascistlignende ideologien islam?

Hva er det som gjør at de som historisk har kjempet fram mye av det vi tar for gitt av rettigheter i Norge i dag, åpner for dialog med skjeggete fundamentalistiske menn i kjortel og turban? Og går god for alt de står for?  Ja selv når de prediker en hinsides ideologi,  det som vi i dag sammenligner med den mørkeste middelalder?

Ofte må jeg undre meg over om det kanskje er noe ”mørkt” i  deres natur som kommer fram og gjerne vil snuse, og mulig drømme seg tilbake, eller håpe på en ny Stalin, Pol Pot eller en annen sterk mann som skal få lov til å herse, styre og bestemme over oss? Muslimene vil neppe be seg to ganger om å finne en slik mann, for de har nok å ta av…

Har virkelig venstresidens menn blitt så ”myke” at de ønsker å leve ut sine drømmer om dominans over sine kvinner, gjennom våre ”nye landsmenn”? Tror de at ved å kaste kristendommen på skraphaugen og bytte den ut med en rabiat ideologi som kaller seg for religion, at samfunnet dermed skal forandre seg til det bedre?

Og har venstresidens kvinner nå endelig innsett at mannen, nå som han er formet etter deres eget ønske til en mjuk dott, og etter at de t.o.m. stjal hans klær – ikke er så spennende lenger? Der de nå drømmer om å finne seg en utlending som banker dem blå, og forteller dem hvor skapet skal stå?

Ja, det virker sannelig slik som det er en dualitet hos venstresiden.  De sier en ting, men drømmer tilsynelatende om noe helt annet?