garforsTrodde knapt mine egne øyner da jeg leste dette i en større riksavis. Ja, nå bør vel våre servile, likegyldige, uansvarlige og totalt ubrukelige politikere, og som er helt uten baller, begynne å se at islamiseringen av landet vårt faktisk foregår helt åpent, og uavhengig av hva det norske folk ønsker?

Det må jo være noen som er nokså tjukke i hodet, og som er helt uten ansvarlighet, som ikke har fått med seg at Norge islamiseres sakte men sikkert? Og med stor jubel og applaus fra venstresiden! Vi ser nå hvilke vei dette går. For nå forløper begivenhetene så raskt, at en klarer snart ikke å reagere på dette sakte selvmordet for vår nasjon. Men en ting er sikkert: Setter vi ikke en stopper for dette, og med klar og tydelig tale og skrift, forteller disse menneskene hvem som er herrer i dette landet, da vil vi snart stå med lua i hånden og angre bittert på at vi ikke satte foten ned tidligere.

Muslimene må bare forstå og aldeles ikke glemme at dette landet styres av en kristen grunnlov, og ingen mennesker eller nasjonaliteter kan komme her og påberope seg egne rettigheter i landet vårt!

For vi ser nå hva likegyldighet fører til. Å gi muslimer i Norge lillefingeren kan være nokså fatalt for vår framtid. Dersom våre myndigheter hadde tatt de uttallige advarslene de har fått om islams utbredelse og påtrykk her i vårt land, da hadde det neppe vært så galt som det nå er blitt i kongeriket. Muslimene har ubegrensede resurser, og de gir seg ALDRI uten sverdslag. Det viser historien til andre land de har invadert. Og det vil også gå samme veien med Norge, all den tid vi har så mange svake politikere som vi har.

De fatter og begriper ikke at islam er en politisk og ideologisk bevegelse som har satt seg fast her i landet. For de har nemlig sine planer klare for framtida. Aldri før i noe lands historie kan vi spore tilbake til slik uforstand og likegyldighet som vi ser i dagens Norge. Her går fotball og sport langt framfor fedrelandets skjebne. Men en dag vil nordmenn få gråte sine modige tårer, og det – når dagen kommer at vi har mistet landets styring, og de fremmede har tatt over…

Nå er det på tide å stoppe islamiseringen av fedrelandet. Ennå er det vi nordmenn som bestemmer og er herrer i dette landet. Men nå er det sannelig på tide at vi våkner! Ellers vil dette gå veldig dårlig og ende svært så tragisk! Den dagen muslimene sitter med bukta og begge endene, da er det for seint å berge landet.

Jo, vi kan le eller gråte til denne utviklingen, men ingen må i framtida si at de ikke var advart!

Shariaråd 050710

Sendt 5.7.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.