norske flaggFMI ønsker alle medlemmer og sympatisører til lykke med feiringen av nasjonaldagen.

Vi kan bare konstatere at også i år blir 17. mai feiret med bevæpnet politi flere steder i landet. I fjor var det i følge politihistoriker Jon Torstein Kvikne trolig første gang i historien politiet bevæpnet seg 17. mai. Dette pga. masseinnvandring av individer fra uforenelige kulturer. Vi kan takke norske politikere for denne utviklingen, som: Jonas Gahr Støre, Audun Lysbakken, Trine Skei Grande, Knut Arild Hareide, Trygve Slagsvold Vedum, Erna Solberg, Siv Jensen m.fl.

Har nettopp lest fra våre naboland, Sverige og Danmark, om ildspåsettelse av biler utført av fremmedkulturelt avskum, dette senest natt til 16. mai. Og muslimer i Danmark som truer pub-eiere som serverer alkohol. I Storbritannia har utviklingen gått enda lengre; med sharia-politi som slår ned på briter som drikker alkohol og kler seg «utfordrende». Men vi har begynt å få den slags episoder i Norge også.

Medias sensurering av oss nasjonalister er ingen nyhet. Så i den anledning publiserer vi en demoniserende artikkel om FMI som stod på trykk i Aftenposten, etter en flygeblad-aksjon på Nesbyen tilbake i 1998. Tilsvar ble nektet spalteplass, vanlig praksis fra den kanten. Det igjen resulterte i at FMI forfattet et flygeblad som bestod av tilsvaret og svarbrevet fra Aftenpostens debattredaktør Arve Hoff. Disse ble så distribuert i det aktuelle området i noen tusen eksemplar.

God fornøyelse.

(Artikkel og flygeblad er i pdf, høyreklikk på musa eller klikk i verktøylinja øverst i pdf-filen og roter hvis nødvendig.)

Artikkel i Aftenposten 25. september 1998

Tilsvar fra FMI, s. 1

Tilsvar fra FMI, s. 2

royset 051014Bjørnar Røyset
Formann i FMI
Kristiansund, 16.5.16