header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlStatsråd Erik Solheim og Røde Korsdirektør Børge Brende er lett oppgitte over manglende fremdrift i gjenoppbyggingen av Haiti etter jordskjelvet.  Dersom de hadde ventet noe annet, er det et nytt bevis på kunnskapsløshet og virkelighetsflukt. Det er så menn ikke etterpåklokskap, venner og kjente vil huske mine sterke forbehold når det gjaldt initiativ og virkelyst i den svarte delen av øya. Den massive kronerullingen som velvillige sjeler satte i gang vil vise seg å være spilt møye, pengene vil renne ut i sanden.

De som har besøkt Hispaniola har sett og opplevd forskjellen mellom Den dominikanske republikken, befolket og styrt av etterkommerne av europeiske kolonisatorer, i dag et rimelig organisert og funksjonelt samfunn, og Haiti, som aldri har kommet seg på beina igjen etter ”uavhengigheten”, da etterkommerne av afrikanske slaver slaktet de hvite og siden stort sett har drevet med det de kan best. De som hevder at alle raser er like, kan få anskuelsesundervisning på denne ene øya. Det er forargelig at Norge skal bidra med hundre millioner skattekroner til ”gjenoppbyggingen” av et samfunn som før jordskjelvet var klassifisert som det fattigste, mest elendige på den vestlige halvkule, og som mangler grunnleggende forutsetninger for noen gang å bli noe annet og bedre. I disse dager kjører tysk fjernsyn dokumentarklipp fra gjenoppbyggingen av Berlin og de øvrige tyske storbyene, som var langt grundigere rasert enn Port-au-Prince. Mens Børge Brende snakker om behovet for lastebiler, bulldozere og gravemaskiner for å rydde byggegrunnen, viser filmopptakene fra 1945 hvordan 8-10 radmagre tyske kvinner slepte vogner med murrester fra ruinene, i mengder som ble til veritable kunstige fjell i landskapet. I motsetning til befolkningen på Haiti fikk de ingen hjelp enn si sympati, men de beit tennene sammen, og gjenreiste samfunnet av asken. Det er kvalmende å oppleve presset for hjelp til mennesker som ikke gidder å hjelpe seg selv, og i stedet oppfører et skamløst sirkus for å grave til seg mest mulig av hjelpen fra omverdenen.

Haiti  030810

Sendt 3.8.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 259 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015