garforsNok en gang har bander av utlendinger gjort hverdagen utrygg for vanlige folk i Oslo. For ved 22-tiden tirsdag kveld ga Oslo sentrum gjenlyd av pistolskudd. Innvandrere med tilknytning til gjengmiljøet skjøt en rekke skudd mot en BMW utafor Oslo Plaza.

Ja jeg er glad jeg har besluttet å avstå fra å besøke den byen. For nå kan det gå på helsa ellet livet løs, dersom en har tenkt seg på en liten tur til hovedstaden. For her har vi for lengst mistet kontrollen!

Men jeg hører at politiet kaller dette for enkelttilfeller. Ja, det blir kanskje litt enklere da? Og ganske virker det litt mer uskyldig? Slik at folk overhodet ikke behøver verken engste seg eller bry seg? Kanskje er det politidirektør Killengreen eller justisminister Storberget som har gitt ordre eller tilnærming om  ”konstruktiv og inkluderende” språkbruk? Og hva disse koselige guttene med flotte biler gjør på fritiden, og hva de sysler med mellom hvert enkelttilfelle, det har vel neppe politiet den fulle oversikt over, eller hva?

Det er vel ikke helt ”norsk” ennå – å skyte vilt med skarpt i folkemengder, midt i sentrum av Oslo? Men det ser sannelig ut som dette også går seg til i berikelsens navn… Vi får bare håpe disse karene trener en del, slik at de blir treffsikre, og plasserer kula der den er ment å treffe. For det er vanskeligere enn man tror å bli treffsikker med pistol. For dette er et farlig våpen, og ikke ment for amatører!

Men det virker som det ikke er så farlig om tilfeldige skulle bli truffet av ei kule. Når en har sagt A så må en også si B. Og i berikelsen navn og på det multikulturelles alter må en vel bare konstatere at vi begynner å bli ganske maktesløse overfor tingenes tilstand i kongeriket?

Ettersom dette oppgjøret ikke var rettet mot etniske nordmenn, så er vi så langt beroliget. Og så er det bare å ta det med ro - til neste engangstilfelle.

Engangstilfelle 080810

Sendt 8.8.10 til:
"Alle" norske aviser. De norske politiske parti. Nasjonale aktivister.