politirapportKulturfremmede begår 50 ganger flere gruppevoldtekter enn den øvrige befolkningen. Foto: Pixabay.com.

Massevoldtekt er siden 2015 et nytt fenomen og blir så og si uten unntak begått av nyankomne sosialturister, dettei følge offisielle tyske politikilder.

Tyskland kommer ikke til ro og rettsstaten eroderer. Knapt en dag går uten at kuturfremmede forgriper seg på både kvinner, menn og dyr, se tidligere publiserte artikler denne uken. Endelig er en offisiell kriminalstatistikk publisert fra det tyske politet (Polizeiliche Kriminalstatistikk Jahrbuch/PKS 2017, Band 4) over dette avskyelige fenomenet og tallenes tale er helt entydige:

- 2017 ble 39829 mistenkte anmeldt innenfor begrepet «forseelser mot seksuell selvbestemmelse». Dette er en økning på 18,8 % fra år 2016 hvor det ble registrert 33533 mistenkte (Tatverdächtige/TV).

28,7 % av disse, altså 11439 var ikke etnisk tyske mistenkte (nicht-deutsche Tatverdächtige/NDTV). Her en skjermdump fra den offisielle politistatistikken:

Under: PKS årbok 2017, bok 4, side 19

pks aarsbok 2017 bok4 s 19

Hvis vi analyserer tallene relatert til forskjellige folkegrupper er resultatet sjokkerende:

- 2017 var det 56 mistenkte, hvorav 46 var «ikke etnisk tyske mistenkte»/NDTV. Dette utgjør hele 82,1 %.

Av disse var 37 mistenkte ifølge offisiell terminologi «flyktninger» og de utgjør hele 66 % av alle mistenkte. For å spesifisere og klargjøre: Ved en befolkningsandel som totalt utgjør 1,7 % begår såkalte „flyktninger“ 39 ganger oftere gruppevoldtekter enn den totale samlede befolkningen!

Blant de ikke etnisk tyske mistenkte/NDTV kom 37 % fra Afghanistan, 26,1 % fra Syria, samt en ikke liten andel fra Tyrkia. Alle muslimske land.

Det finnes dessverre ingen spesifikk rubrikk fra 2016 som viser kriminelle handlinger basert på forseelser mot seksuell selvbestemmelse og hvilke folkeslag som begår disse. Dette er begrunnet at fenomenet „gruppevoldtekt“ offisielt først eksisterer siden den såkalte „flyktningkrisen“ i 2015.

Under: PKS årbok 2017, bok 4, side 20

pks aarsbok 2017 bok4 s 20

Forskjellen mellom begrepene akseptere og respektere

"Vi må akseptere at kriminelle handlinger begått av unge migranter er veldig høyt", anti-tyske Angela Merkel, 18/6-2011.
Som tysklandhater og Bilderberger-medlem Angela Merkel må vi frihetskjempere i FMI også akseptere at kulturfremmede topper statistikken, men det er fin nyanse mellom begrepene akseptere og respektere. Vi ønsker ikke og respekterer ikke kulturfremmede velkommen slik globalistforkjemper Angela Merkel og hennes meningsfeller i EU og flere europeiske land, naive offisielle Norge inkludert.

Veien videre for FMI
Relatert til Norge konstaterer FMI et voldsomt engasjement fra regjeringspartiene, opposisjon og systemmedia som ønsker en ukontrollert og kontrollert innvandring til fedrelandet. Nettredaksjonen vil fremover publisere offisiell statistikk relatert til Norge som vi her har gjort for Tyskland. Videre vil FMI også analysere og presentere FNs forslag om en global avtale om migrasjon som regjeringen vil undertegne i Marrakesch, Marokko 10. til 11. desember 2018. Hvis Norge undertegner denne avtalen kan vi fastslå at regjeringen Solberg ønsker en aktiv utslettelse av Norge som suveren nasjon. FMI har da det endelige beviset for at vi definerer de styrende som folkefiender og landsforrædere.

FMI respekterer ikke denne utviklingen! FMI forlanger stengte grenser og suverene homogene stater i hele Europa! FMI forlanger en aktiv repatriering/ tilbakesendelse av alle kulturfremmede uten unntak!

Nettredaksjonen

Følg FMI på Twitter: https://twitter.com/FMInnvandring